7 octombrie – ziua provocării

caracter-puternic

Cei născuţi pe 7 octombrie au o atitudine puternic revoltată, ce iese la suprafaţă mai devreme sau mai târziu în viaţa lor.
Nativii acestei zile sunt puternic convinşi de sistemul lor propriu de idei, care cel mai adesea este în conflict direct cu principiile morale ale societăţii în care trăiesc. Nevoia lor de a protesta este adesea însoţită de dorinţa de a schimba lucrurile în mod pozitiv, aşa cum le percep ei.

În consecinţă, ei vor căuta permanent să ajungă într-o poziţie de conducere care le va oferi autoritatea de a efectua anumite schimbări. Cei născuţi astăzi sunt, de fapt, rareori ambiţioşi din motive personale. Ei doresc mai degrabă să dobândească puterea de a-şi urma idealurile sociale

Natura critică a persoanelor născute pe 7 octombrie nu este întotdeauna evidentă de la prima întâlnire datorită manierei lor de cele mai multe ori fermecătoare.

Ei pot părea că trăiesc în centrul propriei lor drame personale. Totuşi, într-un timp destul de scurt, vederile lor pătrunzătoare şi interiorizate devin evidente. De obicei, ei nu vor fi zgârciţi cu folosirea cuvintelor în orice tip de subiect, spunând de-a dreptul ceea ce gândesc. Adesea vor da dovadă de o doză mare de umor şi într-o anumită măsură de tact. Ei au o intuiţie destul de bună în ceea ce priveşte felul în care funcţionează mintea omenească.

Astfel, vor categorisi imediat psihologia personală a fiecărui individ cu care intră în contact la un moment dat. Cel mai adesea, cei născuţi pe 7 octombrie nu îşi pierd timpul încercând să îşi controleze comportamentul. Ei merg pur şi simplu înainte şi se comportă cum consideră că este mai potrivit.

Nativii zilei de 7 octombrie sunt încăpăţânaţi. Probleme apar când cei născuţi astăzi devin parte a unei organizaţii. Deşi grupul poate întruchipa în general idealurile pe care ei înşişi le sprijină, nativii zilei de 7 octombrie trebuie fără doar şi poate să definească rolul pe care ei trebuie să îl joace în cadrul respectivei organizaţii. Deoarece propriile lor principii şi politici pot fi în proces de evoluţie, întrebările referitoare la conducere, cooperare şi loialitate pot deveni chestiuni destul de presante.

Un alt conflict în caracterul nativilor zilei de 7 octombrie este între comportamentul moral şi cel imoral. Cei născuţi astăzi nu sunt persoane imorale, deoarece atunci când se întâmplă să păcătuiască vor fi pe deplin conştienţi de ceea ce fac.

Totuşi, în lumea lor de principii morale schimbătoare, ei nu vor putea avea întotdeauna o idee fermă a ceea ce consideră bine şi rău. Aşadar, ei trebuie să evite glorificarea rebeliunii deoarece pot ajunge să înţeleagă mai bine punctul de vedere al celorlalţi în cele din urmă.

Persoanele născute pe data de 7 octombrie pot spune pe bună dreptate că doresc doar să fie lăsate în pace. Se percep a fi nişte singuratice şi este posibil să dorească să fie astfel. Cu toate acestea, soarta pare să îi amestece din nou cu semenii lor, dar – deoarece sunt adesea consideraţi malefici de către ceilalţi – ei pot fi excluşi pe nedrept de convenţionalismul susţinut al societăţii. Aşadar, cei născuţi astăzi trebuie să încerce să îşi extindă baza contactului lor social prin căutarea permanentă nu numai a celor pe care îi respectă, ci şi pe cei cărora pot să le împărtăşească căldura şi intimitatea lor.

SFATURI
Înfruntă problemele de autoritate. Îmbunătăţeşte-ţi relaţiile cu partenerii tăi. Fii mult mai încrezător în cei care merită încredere. Menţine-te pe poziţie – nu te mai comporta ca o minge de fotbal. Pe de altă parte, păstrează-ţi revolta sub control. Echilibrul este cheia acestei probleme.

PUNCTE FORTE
– Devotat
– Idealist
– Fermecător

PUNCTE SLABE
– Tulburat
– Ireal
– Izolat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: factrider.com)