7 martie – ziua structurii abstracte

abstract

Persoanele complexe născute pe data de 7 martie trăiesc adesea într-o lume abstractă. Trasarea unei structuri pentru această lume este marea provocare pe care aceştia o acceptă în viaţă.

Nativii care reuşesc să găsească o formă concretă pentru a-şi exprima gândurile pot avea parte de mari reuşite.

Deşi mintea lor îşi păstrează în general libertatea de a explora subiecte abstracte sau foarte puţin cunoscute, nativii zilei de 7 martie orientaţi către construirea unei cariere îşi manifestă în general ideile într-un mod practic şi mai ales beneficiind de sprijinul şi implicarea celor din jur.

Fie că participă la activităţi lumeşti, fie că nu, ei pot crea impresia că duc o viaţă într-un alt plan al existenţei. În mod deloc surprinzător, cei născuţi în această zi îşi trăiesc viaţa privată complet separat de cea socială.

În realitate, lumea adesea însingurată a celor născuţi pe 7 martie nu este uşor de accesat. Cei care doresc să le devină prieteni vor descoperi că au nevoie de multă răbdare şi înţelegere şi, mai presus de toate, nu trebuie să ridice pretenţii. Nativii zilei de 7 martie nu au reţineri în a oferi, dimpotrivă pot fi foarte generoşi, dar nu reacţionează prea bine dacă se exercită presiuni asupra lor. De obicei, reacţia lor este aceea de a se retrage, atât din punct de vedere emoţional, cât şi fizic.

Atunci când sunt atacaţi sau criticaţi, nativii zilei de 7 martie se apăra doar într-o mică măsură (dacă nu chiar deloc) înainte de a se retrage în siguranţa spaţiului propriu. Ei învaţă foarte repede în cine pot avea încredere şi în cine nu atunci când vine vorba de înţelegere şi acceptare.

Într-o oarecare măsură secretoşi, nu sunt prea deschişi nici în ceea ce-i priveşte pe cei iubiţi. Persoanele născute la 7 martie pot fi deosebit de generoase din toate punctele de vedere cu cei pe care îi consideră demni de acest lucru. Nativii acestei zile sunt extrem de sensibili la nevoile celorlalţi.

Astfel, dreptatea şi egalitatea pot deveni preocupări pentru ei. Deşi sunt legaţi de preocupările societăţii în care trăiesc, nu sunt totuşi fiinţe foarte sociabile. Ei consideră că un prieten bun sau doi sunt mai mult decât suficient.

Printre problemele de care se lovesc nativii se numără şi energia nestatornică, lipsa unei vieţi sociale bogate, teama, instabilitatea şi un anumit sentiment de nesiguranţă în legătură cu adevărata menire a vieţii lor. În momentul în care reuşesc să îşi direcţioneze energiile într-o direcţie semnificativă, pot ajunge foarte departe. Folosindu-se de munca lor, ei pot face incursiuni impresionante din punct de vedere social.

Indivizii născuţi la data de 7 martie trebuie să menţină un contact cu gândurile şi sentimentele familiei, ale cercului social şi ale societăţii în general. Punând la contribuţie grija şi atenţia lor pentru a face faţă muncii şi preocupărilor personale în egală măsură, ei îşi pot construi o viaţă destul de impresionantă.

Este posibil să nu găsească persoana potrivită cu care să îşi împartă viaţa, dar cu siguranţă vor pune bazele unor prietenii solide, care vor avea rolul de supapă pentru nevoia lor de a împărţi afecţiune.

SFATURI
Consolidează-ţi poziţia. Dă o formă gândurilor abstracte şi comunică-le şi altora. Nu exagera cu autocritica. Permite şi altora să pătrundă în lumea ta şi lasă-i să-ţi descopere adevărata personalitate.

PUNCTE FORTE
– Conceptual
– Sensibil
– Generos

PUNCTE SLABE
– Confuz
– Retras
– Singuratic (Text: secretulnumerelor.ro, Foto:  walldevil.com)