6 septembrie – ziua destinului implacabil

destin

Persoanele născute pe data de 6 septembrie sunt foarte vulnerabile atunci când este vorba de influenţa destinului asupra vieţii lor. Mai mult decât oricine altcineva, nativii îşi lasă viaţa în seama norocului.
Până la un moment dat, pentru mulţi dintre cei născuţi în această zi viaţă îşi poate urma cursul stabilit. În mod sigur, însă, la un moment dat va interveni o schimbare neaşteptată care va răsturna orice plan.

Atunci când nativii zilei de 6 septembrie vor încerca să îşi direcţioneze viaţă şi să îi controleze cursul, va exista totdeauna ceva care să nu meargă conform planului. Îşi pot face planuri detaliate, pregătindu-se pentru orice surpriză, dar vor observa că evenimentele nu se vor desfăşura, în nici un caz, după planurile făcute. Asemenea întâmplări pot fi foarte solicitante pentru nativi. Cei care nu sunt destul de puternici pot deveni frustraţi din această cauză.

Uneori, cei născuţi în această zi îi impresionează pe ceilalţi prin modul lor oarecum limitat de a vedea lucrurile. Nativii par a fi foarte implicaţi în trăirea momentului, indiferent dacă este vorba de succes sau nu. Cei din jur se vor întreba dacă aceşti nativi îşi păstrează energie şi pentru viitor sau pentru alte evenimente. Acest mod de a gândi este destul de nedrept.

Probabil că persoanele născute pe data de 6 septembrie au învăţat din experienţele anterioare că trebuie să se concentreze asupra prezentului, asupra evenimentelor în desfăşurare. Ele ştiu că trebuie să facă totul treptat, mergând în ritmul pe care îl impune viaţa.

În ciuda faptului că persoanele născute pe data de 6 septembrie sunt foarte constante şi fidele, viaţa lor poate fi destul de zbuciumată. Prietenii şi familia sunt foarte importanţi pentru ei. Indivizii apropiaţi acestor nativi pot fi folosiţi de aceştia ca scut împotriva laturii dure a vieţii. Atunci când vor fi trădaţi, mai ales de către cineva apropiat, cei născuţi în această zi vor fi pur şi simplu distruşi.

Nativii zilei de 6 septembrie sunt preocupaţi să aibă o imagine atractivă în faţa lumii şi sunt foarte mândri de aspectul lor plăcut. Pentru ei are mare importanţă frumuseţea fizică şi în egală măsură romantismul şi dragostea. Unii dintre cei născuţi în această zi îşi fac uneori iluzii că asemenea lucruri ar putea să îi protejeze de loviturile dure pe care le vor primi în viaţă. Cei care vor descoperi că nu acesta este adevărul vor avea o viziune mai filozofică asupra dragostei şi asupra vieţii în general.

Uneori, cei născuţi în această zi vor avea parte de o viaţă liniştită, chiar lipsită de evenimente până în jurul vârstei de 30 de ani. În această perioadă îşi va face simţită prezenţa destinul. Din momentul în care vor începe să se desfăşoare evenimente neaşteptate în viaţa lor, nativii pot deveni fatalişti.

Acele persoane născute pe data de 6 septembrie care s-au luptat ani de zile cu soarta vor ajunge, în cele din urmă, să se resemneze şi să îşi accepte destinul cu inimă deschisă. Prin această atitudine vor lăsa din nou întâmplarea să le conducă viaţa. În mod special asemenea persoane sunt predispuse să facă previziuni asupra desfăşurării evenimentelor viitoare. Ele ar trebui să ţină cont de efectul pe care îl pot avea cuvintele asupra lor înşişi şi asupra celor din jur.

SFATURI
Învaţă să îţi accepţi destinul. El nu îţi este nici prieten, nici duşman. Îl poţi considera pur şi simplu un tovarăş de drum. Nu te teme să preiei iniţiativa. Învaţă să construieşti lucruri solide. Renunţă la o parte din iluzii. Să nu crezi că tu ai parte numai de ghinion.

PUNCTE FORTE
– Tolerant
– Înţelegător
– Are bun gust

PUNCTE SLABE
– Fatalist
– Represiv
– Prea implicat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: divahair.ro)