6 decembrie – ziua profitului

profit

Cei născuţi pe 6 decembrie par a fi foarte abili în a scoate tot ce-i mai bun din orice situaţie şi au un ochi foarte bun pentru a recunoaşte diamantul dintr-o piatră.
De exemplu, ei pot simţi un avantaj economic sau pot vedea potenţialul latent dintr-o companie, individ sau idee, dacă acesta ar fi direcţionat cum trebuie. Atunci când un nativ din această zi întrezăreşte o posibilitate cât de mică, trece la acţiune fără a ezita.

Cei născuţi în această zi nu sunt de obicei nişte oameni creativi în sine, ci mai degrabă administratori, coordonatori şi organizatori, dar mai presus de toate sunt persoane care realizează sau îmbunătăţesc. Au un simţ foarte dezvoltat a ceea ce trebuie înlocuit sau reajustat. Rareori se agaţă de lucruri care nu le mai sunt utile.

Oricum, deşi această atitudine poate fi un atu în afaceri sau în carieră, în relaţiile personale le pot cauza dificultăţi. Dacă vor simţi că o prietenie sau o relaţie amoroasă nu mai funcţionează, vor considera că e mai bine să pună capăt legăturii înainte ca aceasta să se înrăutăţească. Prietenii sau persoanele iubite care poate simt că relaţia lor mai are rost sau cel puţin mai are o speranţă de a fi salvată s-ar putea să fie abandonaţi într-un mod destul de neplăcut.

Nativii zilei de 6 decembrie sunt foarte pragmatici, mai precis ei sunt în primul rând interesaţi de lucrurile care funcţionează. Teoria îi intereseaza doar în măsura în care are şi o aplicabilitate practică. În cele din urmă, adunarea de puncte şi câştigarea jocului este o prioritate deosebită pentru ei. Trebuie în schimb să fie atenţi să nu devină victimele unei ambiţii exagerate, a valorilor superficiale sau a unei atitudini de control excesiv.

Indivizii născuţi în ziua de 6 decembrie îşi exprimă de obicei sentimentele direct şi fizic şi pot avea un impact deosebit asupra vieţilor celor iubiţi într-un mod aproape organic. Pericolul de a avea o relaţie de orice natură cu nativii acestei zile constă în general în faptul că aceştia tind să fie foarte exigenţi.

Deşi s-ar putea să sară scântei, cel mai bine este atunci când partenerul lor este la fel de exigent (sau cel puţin are o forţă proprie). Când indivizii născuţi pe 6 decembrie sunt legaţi de o persoană prea pasivă sau prea auto-compătimitoare, rezultatul poate fi de-a dreptul tragic.

Nativii zilei de 6 decembrie sunt interesaţi să ia ce este mai bun din lucrurile pe care viaţa le oferă şi în aceeaşi măsură doresc să scoată la iveală ce-i mai bun într-un om. Când prietenii sau asociaţii lor sunt indivizi cu caractere puternice care ştiu să obţină beneficii dintr-o situaţie stimulatoare sau provocatoare, acest talent al persoanelor născute în această zi se poate exprima şi poate da rezultate bune.

Dacă cei născuţi în această zi ajung într-un mediu mai puţin acceptabil sau între persoane care nu doresc să evolueze, s-ar putea să se retragă şi să nu se implice prea mult.

Nu mai trebuie să spunem că indivizii născuţi pe 6 decembrie trebuie să îşi cultive toleranţa şi capacitatea de a accepta slăbiciunile altora. De fapt, eforturile nativilor acestei zile ar avea o utilizare mai bună pentru ei înşişi, pentru că dacă dau greş nu pot da vina decât pe ei singuri. Într-adevăr, persoanele născute în această zi pot crede că limitându-şi energia pe care o cheltuiesc pentru a-i schimba pe ceilalţi îşi pot elibera propria natură inventivă şi pot deveni cu adevărat originali în felul lor.

SFATURI
Învaţă să îi laşi pe ceilalţi cu propriile lor valori. Nu planifica şi nu lucra tot timpul; fă câte o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile. Formulează-ţi principiile etice şi păstrează-le intacte orice s-ar întâmpla.

PUNCTE FORTE
– Pragmatic
– Receptiv
– Capabil

PUNCTE SLABE
– Prea implicat
– Insensibil
– Dominant (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: profitguide.com)