5 ianuarie – ziua recuperării

ziua-recuperarii

Recuperarea este temă centrală şi recurentă în vieţile nativilor zilei de 5 ianuarie. Nu sunt genul de persoane care se lasă doborâte pentru multă vreme. Cei născuţi astăzi au o capacitate surprinzătoare de a-şi reveni treptat din situaţii critice de natură personală sau socială.

În plan personal, acest lucru poate însemna depăşirea bolii, catastrofei sau pur şi simplu ghinionului evident. În plan social, revenirea poate însemna recăpătarea statutului pierdut sau conducerea unui grup pentru restabilirea unei situaţii.

Nativii zilei de 5 ianuarie sunt foarte flexibili, revenindu-şi din vătămări şi accidente de tot felul. Chiar mai impresionantă este abiliatea lor de a se recupera din dezamăgiri sau eşecuri sentimentale. Acest lucru se datorează mai ales încrederii în propria persoană şi capacităţii lor de a lăsa trecutul în urmă şi de a merge mai departe.

Acest lucru nu înseamnă că sunt indivizi superficiali pentru care pierderea nu are o semnificaţie prea mare. Din contră, sunt persoane foarte devotate, extrem de implicate. Astfel, este chiar mai surprinzător faptul că îşi pot reveni din aceste eşecuri pe care le simt foarte profund. O parte din puterea lor constă în acceptarea faptului că nu poţi fi mereu învingător.

Nativii zilei de 5 ianuarie sunt extrem de înzestraţi şi ştiu cum să scoată la iveală ce este mai bun în oameni, atât în cadrul familie,i cât şi în societate. Astfel, ei sunt foarte potriviţi pentru sarcinile de grup, posibil în calitate de lideri, în care ei îşi pot exercita mai bine influenţă pozitivă.

Totuşi, nu trebuie să devină mult prea optimişti în concepţia lor şi prea încrezători, că aproape orice dificultate poate fi rezolvată prin mijloace raţionale. În ciuda bunei lor dispoziţii şi orientării pozitive, ei nu trebuie să treacă cu vederea sau să ignore puterea celorlalţi de a-i răni.

O altă problemă pentru persoanele născute pe data de 5 ianuarie este că pot deveni indiferente după ce au depăşit provocările şi nesiguranţa şi au adus stabilitatea în vieţile lor. Un anumit grad de relaxare este garantat şi nu trebuie să renunţe la spontaneitate, creativitate şi dezvolatre spirituală în cadrul acestui proces.

Pe măsură ce înaintează în vârstă, nativii au tendinţa de a se identifica cu o anumită cauză.. Totuşi, când este necesar, ei trebuie să regăsească curajul de a urma pornirile inimii lor, chiar dacă înseamnă să renunţe la o anumită imagine proprie sau la un rol comfortabil.

SFATURI
Aminteşte-ţi să rămâi flexibil şi spontan. Este posibil să nu îţi dai seama chiar de orice. Nu te teme să ceri ajutor sau îndrumare de la ceilalţi. Păstrează părţile bune care fac viaţa să merite să fie trăită.

PUNCTE FORTE
– Serios
– Flexibil
– Inventiv

PUNCTE SLABE
– Arogant
– Singuratic
– Indiferent. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: ejikeinfo.com)