5 august – ziua calmului determinant

determinare-02

Cei născuţi pe 5 august sunt capabili să ducă la bun sfârşit ceea ce au hotărât, cu o mare perseverenţă, determinare şi tenacitate.

Deşi cei născuţi astăzi pot avea o natură emoţională, ei pot afişa o stăpânire remarcabilă asupra sentimetelor lor şi sunt în stare să realizeze ceea ce au început într-o manieră facilă şi naturală.

Dar, deşi nativii zilei de 5 august îşi menţin un exterior rece şi calm, nu este atât de uşor pentru ei, aşa cum pare, să facă acest lucru. Într-adevăr, acest lucru poate fi văzut ca şi cum ei ar sta aşezaţi pe un vulcan ce stă să erupă. Mulţi dintre cei născuţi pe 5 august descoperă la un moment dat că nivelul succesului lor este direct proporţional cu abilitatea lor de a controla şi conduce energiile lor mentale şi de a pleca de la o bază regulată.

Deşi majoritatea celor născuţi pe 5 august sunt oriebtati spre latura psihică, nu poate fi contestată puterea fizică imensă cu care aceşti oameni talentaţi sunt înzestraţi. Asemenea avantaje naturale pot fi risipite şi cheltuite nesăbuit totuşi, dacă le lipseşte cu desăvârşire voinţa. O tendinţă spre violenţă ce adesea îi caracterizează pe nativii acestei zile poate fi suprimată prin activităţi creatoare, în special în cazul părţii masculine născute pe 5 august.

De fapt, în general, agresiunile nativilor zilei de 5 august trebuie să fie direcţionate încă de la o vârstă fragedă înspre competiţiile sportive şi toate tipurile de activităţi fizice. Şahul, vizionarea, cărţile şi jocurile de cuvinte pot fi o soluţie pentru tendinţele lor combative.

Când nativii zilei de 5 august explodează de mânie, nu este ceva prea plăcut. Este cu mult mai rău atunci vând eşti obiectul răbufnirii lor de mânie. Totuşi, nativii acestei zile ce sunt mai evoluaţi devin conştienţi de răul pe care îl fac, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihologic, de ceea ce implică mânia lor, şi vor evolua ajungând să fie conştienţi mult mai mult de starea pe care o provoacă în jurul vârstei de 30 sau 40 de ani.

Atunci este momentul în care ei încep să arate mai multă consideraţie faţă de ceilalţi. În special în prietenii şi în relaţia sentimentală, cei născuţi astăzi pot suferi pentru mulţi ani înainte de a învăţa să îşi arate dragostea pe care o poartă celor pe care îi iubesc.

Nativii zilei de 5 august au nevoie de libertatea de a acţiona repede, de a duce la bun sfârşit deciziile pe care le-au luat, fără alte constrângeri. Aşadar, ei trebuie să menţină întotdeauna o măsură a independenţei şi iniţiativei individuale chiar şi aunci când înfiinţează o companie sau un grup.

Nu înseamnă că nativii zilei nu sunt cooperanţi sau este dificil să lucrezi cu ei. Putem spune că ei sunt cei mai fericiţi atunci când conduc – excelând şi străduindu-se pentru binele comun.

Blândeţea şi amabilitatea se dovedesc a fi foarte importante pentru persoanele dinamice născute astăzi. Mişcaţi de consideraţia şi generozitatea unei figuri importante din tinereţea lor, ei vor admira atât de mult acea persoană şi vor încerca chiar să caute să o onoreze şi să o imite.

În anii tinereţii lor, nativii zilei de 5 august sunt de obicei preocupaţi de dorinţe şi pasiuni intense, dar pe cât trece timpul ei realizează importanta afecţiunii şi încep să îşi exprime afecţiunea în mod deschis şi fără ruşine. Aflaţi pe marginea prăpastiei, nativii zilei de 5 august se vor maturiza considerabil, fără doar şi poate, cu cât înaintează în vârstă. Chiar şi cei ce sunt morocănoşi pot deveni destul de iubitori.

SFATURI
Acumulează cât mai multe cunoştinţe şi mai multă înţelegere în ceea ce îi priveşte pe oameni. Încearcă să preţuieşti afecţiunea şi amabilitatea. Mai lasă un pic din pretenţiile pe care le ai de la tine şi de la ceilalţi. Învaţă să-ţi exprimi sentimentele într-un mod cât mai acceptabil pentru societate şi cât mai constructiv.

PUNCTE FORTE
– Controlat
– Solemn
– Calm

PUNCTE SLABE
– Combativ
– Suprimat
– Extrem de tăcut (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: quotesgram.com)