4 noiembrie – ziua provocatorului

dominator

Nativii zilei de 4 noiembrie au talentul de a stârni controverse. Ei sunt extrem de stimulatori atât în vorbă, cât şi în faptă. În familiile lor şi în cercurile sociale, au tendinţa de fi membri dominanţi şi preţioşi.
Deşi mulţi dintre nativii zilei sunt consideraţi conservatori şi prezențe incolore, farmecul lor şi proprietăţile personalităţii lor devin evidente în conversaţie. La prima întâlnire, de obicei vor crea impresia de persoane active, chiar sincere şi nu-şi vor arăta din prima latura provocatoare.

De fapt, cu cât cineva îi cunoaşte mai bine, cu atât respectiva persoană va vedea că nativii deţin un talent anume de a-i stârni pe ceilalţi şi în acelaşi timp să îşi îmbrace o armură groasă atunci când vine vorba de contactele personale. Maeştri în fisurarea apărării, de obicei vor şti exact care sunt punctele vulnerabile şi slabe ale celorlalţi.

Într-adevăr, odată ce se pun pe treabă, ei pot deveni extrem de dificil de oprit în relaţiile cu ceilalţi, chiar şi cu ei înşişi. Să-şi recunoască limitele, să-şi controleze energiile, să devină mai realişti în obiectivele lor şi, mai presus de toate, să rămână constructivi în punctul lor de vedere este important de reţinut pentru nativii acestei zile.

Persoanele născute pe 4 noiembrie au un simţ fin al umorului, ce uneori poate fi sec şi ezitant, iar în alte condiţii contagios. O caracteristică umană şi pozitivă este cea care le permite să facă imediat diferenţe de rasă, clasă şi religie. Printr-o glumă şi un pic de râs îi pot face pe oameni să se simtă mai bine şi să spargă gheaţa în situaţii neplăcute.

Pe de altă parte, depresia este foarte departe de nativii zilei de 4 noiembrie. Astfel, cei născuţi astăzi vor înţelege destul de greu negativitatea manifestată de către ceilalţi. Problema este că uneori ei nu reuşesc să recunoască cât de grave sunt lucrurile în anumite situaţii pe care le experimentează şi pot rămâne optimişti nejustificat atunci când previziunile sunt, de fapt, sumbre.

Nativii zilei de 4 noiembrie sunt personalităţi extrem de magnetice care nu numai că au un talent special de a convinge, dar se pricep să ignore sau să evite cu o mare dexteritate criticile care îi vizează. În mintea lor, mai devreme sau mai târziu îi vor câştiga pe ceilalţi de partea lor.

În cele din urmă, însă, ei pot interpreta greşit receptivitatea auditoriului lor, în special pentru că punctele lor de vedere pot fi destul de extreme, iar prezenţa lor poate fi provocatoare, chiar supărătoare. Astfel, prin crearea unei situaţii haotice, ei îşi pot exercita influenţa.

Persoanele născute pe 4 noiembrie adoră să fie servite, dar de obicei întorc această favoare în egală măsură. De fapt, pot fi extrem de darnici şi ceilalţi ar putea profita sau ar aştepta prea mult de la ei. Pentru anumiţi nativi ai zilei de 4 noiembrie, aşteptările celorlalţi pot deveni intolerabile după o vreme, chiar şi pentru energia aparent nelimitată pe care o posedă.

În special femeile născute astăzi trebuie să se ferească să nu se implice în relaţii sentimentale cu bărbaţi nepotriviţi. Bărbaţii născuţi astăzi au tendinţa de a deveni indispensabili din punct de vedere emoţional, poate prea mult pentru cei apropiaţi lor. Ei trebuie să se ferească să încurajeze dependentă.

SFATURI
Adoptă o atitudine mult mai neutră faţă de viaţă. Lucrează în tăcere şi păstrează-ţi sentimentele sub control. Nu oferi mai mult decât poţi oferi de-a lungul timpului. De asemenea, fereşte-te săi ai pretenţii prea mari de la ceilalţi. Păstrează-ţi simţul umorului viu.

PUNCTE FORTE
– Magnetic
– Implicat
– Fermecător

PUNCTE SLABE
– Băgăcios
– Ireal
– Lent (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: secondwivesclub.com)