31 iulie – ziua umanistului

Beautiful Teenager Girl Worried And A Boy Comforting Her

Indivizii născuţi în ziua de 31 iulie acordă un interes special faţă de ceea ce înseamnă să fii o fiinţă omenească; îi preocupă întrebările filosofice şi morale legate de natura omenescului, mai ales în privinţa aspectelor neobişnuite şi anormale.

Ca atare, nu ignoră nimic din ceea ce priveşte comportamentul uman şi rareori va exista un subiect atât de tulburător încât să nu poată fi discutat şi examinat.

Istoriile despre persecuţie, tiranie şi tortură îi pot fascina, alături de cele care implică sfinţi, martiri şi alte personaje de o înaltă spiritualitate, precum şi actele lor de bunătate şi curaj. Asta nu înseamnă că îi interesează exclusiv oamenii excepţionali; dimpotrivă sunt de asemenea absorbiţi de viaţa de zi cu zi, de obiceiurile şi tradiţiile omeneşti.

Au o mare nevoie de a împărtăşi, de a comunica lucrurile pe care le-au aflat. Adesea, cei mai introvertiţi îşi consemnează gândurile în scris sau artă, mai cu seamă desen şi pictură.

Majoritatea pun mai presus de orice munca pe care o efectuează, ceea ce poate, de multe ori, să nemulţumească familia sau prietenii. În calitte de membri ai familiei, sunt adesea subiecte de controverse şi obiecte ale criticilor. Tocmai din acest motiv, unii pot alege chiar să trăiască singuri; aparent sunt prea ocupaţi de omenire în general, ca să mai aibă timp pentru interacţiuni personale.

SFATURI
Nu lăsaţi ca pesimismul să ocupe o poziţie centrală în viaţa şi munca dumneavoastră. Realismul dumneavoastră nu trebuie să fie o reţetă pentru fericire. Împrăştiaţi-vă cunoştinţele şi prezentaţi-vă intuiţiile celor din jur.

PUNCTE FORTE
– Observator
– Expresiv
– Vizual

PUNCTE SLABE
– Anxios
– Agitat
– Izolat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: expertbeacon.com)