30 decembrie – ziua autorităţii laconice

Chef

Nativii zilei de 30 decembrie îşi pot impune punctul de vedere doar prin câteva cuvinte. Adepţi ai stabilirii tradiţiilor şi metodelor, ei se vor încrede doar în ceea ce este adevărat şi încercat deja.
Persoane extrem de valoroase în conducerea unei afaceri sau organizaţii, ei detestă insuficienţa şi risipa de orice fel. De asemenea, nativii zilei de 30 decembrie recunosc repede greşelile din sistem şi metodele de lucru şi sunt adepţi ai eliminării acestora, sau cel puţin a diminuării lor.

Acest lucru nu înseamnă că nativii zilei de 30 decembrie sunt în mod deosebit nişte indivizi încordaţi, care au probleme cu relaxarea. Din contră, puţini pot savura o masă bună sau o seară distractivă cu prieteni mai mult decât cei născuţi astăzi. Aceasta se datorează faptului că ei experimentează foarte multe la serviciu, iar când vin acasă se exprimă în mod liber.

Nativii zilei de 30 decembrie sunt graţioşi şi generoşi, dar nu te opune dreptului lor de a conduce! Într-adevăr, majoritatea nativilor zilei de 30 decembrie trebuie să fie şefii – nu există o altă cale. Ei trebuie, totuşi, să se ferească să adopte o atitudine de atotştiutori şi să adere dogmatic la principii fixe care pot stârni antagonism.

Surprinzător este faptul că mulţi dintre nativii zilei de 30 decembrie au probleme serioase cu autoritatea, nu pentru că sunt rebeli în sine, ci mai degrabă pentru că îi vor găsi pe cei incompetenţi şi ineficienţi. Ei încep adesea să gândească care ar fi cea mai bună modaliatate de a conduce spectacolulul ei înşişi.

Un punct esenţial în ceea ce îi priveşte pe nativii zilei de 30 decembrie este că ei gândesc constructiv şi pe termen lung, în termeni altruişti. Pentru ei nu este importantă puterea, dominarea, ci lucrul făcut cât mai bine cu putinţă.

Persoanele născute pe 30 decembrie urăsc dezordinea şi haosul. Adesea acest lucru duce la adoptarea unei existenţe mult mai spartane. Ei au tendinţa să îşi adune posesiunile în altă cameră şi să încuie uşa. Deoarece nu sunt exagerat de meticuloşi, ei pot alege să îşi limiteze acumulările de bunuri şi astfel să creeze mai puţin deranj.

Alţii ar putea considera că sunt foarte încordaţi atunci când vine vorba de bani. Cel mai adesea nu este cazul deoarece nativii zilei de 30 decembrie ştiu cum să cheltuiască când vor sau au nevoie de acest lucru, chiar dacă înseamnă să ajungă fără bani. Totuşi, economia lor înnăscută de obicei îi reţine din a cheltui bani şi duce la alegerea celei mai bune afaceri cu putinţă.

Frustrările şi grija îi pot ţine pe nativii zilei de 30 decembrie treji toată noaptea. Situaţiile supărătoare nu prea se potrivesc cu personalităţile lor de obicei taciturne. Ceea ce li se potriveşte cel mai bine este abordarea şi rezolvarea unei situaţii în felul lor propriu.

Din nefericire, când se află în situaţii dificile cauzate de ignoranţa sau amatorismul celorlalţi (aşa cum o percep ei), cei născuţi astăzi pot deveni extrem de agitaţi. Pentru a nu-şi cheltui preţioasa energie, nativii zilei de 30 decembrie trebuie să înveţe să accepte ceea ce nu pot schimba. De asemenea, ei trebuie să-şi direcţioneze gândurile spre chestinuni mai constructive.

SFATURI
Evită să fii distant şi rezervă timp să dai explicaţii. Fii atent să nu stârneşti resentimente prin intermediul unui sistem rigid de reguli şi credinţe. Încearcă să laşi trecutul în urmă şi învaţă să ierţi. Fiind mult mai îngăduitor vei elimina multe probleme.

PUNCTE FORTE
– Extrem de capabil
– Pragmatic
– Realist

PUNCTE SLABE
– Autoritar
– Ipocrit
– Închis (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: prawo.egospodarka.pl)