3 decembrie – ziua ingenuităţii

viziune-02

Persoanele născute pe data de 3 decembrie lasă foarte puţin de la ele în drumul lor spre realizarea propriilor viziuni. Ingenioase în ducerea la bun sfârşit a planurilor lor, ele pot fi atât secretoase, cât şi manipulative în limita admisă pentru a obţine ceea ce doresc de fapt.
Însă, această zi nu este ziua marilor ambiţii personale. Nativii zilei de 3 decembrie sunt mai degrabă interesaţi de creaţiile lor, de familie, de activităţi profesionale sau activităţi preferate decât de dobândirea faimei sau puterii. Este posibil ca pe anumiţi membri ai familiei să îi înspăimânte faptul că nativii zilei de 3 decembrie nu sunt prea preocupaţi de asigurarea unei situaţii financiare mai bune.

Atât talentele creative cât şi cele meşteşugăreşti sunt moştenirea nativilor zilei de 3 decembrie. Cel mai adesea orientaţi spre latura tehnică, ei pot fi calificaţi cu uşurinţă drept nişte perfecţionişti. Destul de frecvent, însă, ei sunt capabili să atingă o coardă sensibilă în semenii lor care, respectându-le dedicaţia şi preocuparea, adesea se vor deranja să se intereseze de ceea ce fac aceştia.

Un asemenea interes nu este esenţial pentru nativii zilei. Ei sunt destul de capabili să continue să lucreze fără nevoia de a căpăta aprobarea permanentă a celorlalţi. Ei vor prefera mai degrabă să fie lăsaţi în pace.

De fapt, cei născuţi astăzi solicită un grad înalt de intimitate şi legăturile nevaforabile trebuie desfiinţate în totalitate. În timpul unor asemenea perioade de timp (care de obicei vor apărea după vârsta de 30de ani), ei pot fi cunoscuţi ca persoane introvertite. Acest lucru se întâmplă deoarece numai aşa pot realiza ceva la potenţialul lor maxim de concentrare.

Doar atunci când sunt singuri, sunt capabili să se conecteze la anumite surse superioare. Într-adevăr, realizările lor uneori par a fi inexplicabile, fără ajutorul unei puteri superioare şi a forței de inspiraţie ce acţionează ca un ghid. Nu putem spune, totuşi, că nativii zilei de 3 decembrie sunt în mod deosebit oameni devotaţi sau religioşi. Din contră, ei au tendinţa de a fi extrem de raţionali, poate chiar puţin cinici.

Un pericol al nativilor zilei de 3 decembrie este că ei vor fi atât de prinşi de munca lor, încât îşi vor neglija dezvoltarea personală. Într-adevăr, personalităţile (a lor şi a celorlalţi) pot să nu îi intereseze atât de mult în viaţă. În principal, ei au fost înzestraţi cu anumite instrumente, talente şi abilităţi fizice cu care să poată lucra.

Din fericire, mai devreme sau mai târziu, ei vor avea înţelepciunea de a se cunoaşte la un nivel mai profund – cercetându-se şi testându-se pe ei înşişi cu aceeaşi intensitate pe care o conferă muncii lor. Dacă vor face într-adevăr acest pas, calitatea muncii lor poate deveni mult mai umană din punct de vedere universal şi mai puţin specifică sau tehnică.

SFATURI
Arată-te mult mai interesat de tine însuţi şi de dezvoltarea ta personală. Uneori plasează responsabilităţile altora, fără să îţi faci griji în acest sens. Fereşte-te să devii prea antisocial – menţine contactul cu lumea şi ajută-i pe cei care te înconjoară.

PUNCTE FORTE
– Concentrat
– Inovativ
– Meşteşugar

PUNCTE SLABE
– Secretos
– Ciudat
– Inabordabil (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: antwuanmalone.com)