3 august – ziua căutării periculoase

pericol

Cei născuţi pe 3 august sunt atraşi de pericol, indiferent sub ce formă se manifestă acesta. De obicei, căutarea lor implică fie rănirea, fie salvarea altora.
Obiectivul lor este să poată dezvălui adevărul aşa cum îl văd ei înşişi, indiferent de riscul pe care îl implică. De cele mai multe ori este vorba de risc în sine şi nu de adevăr, deşi adevărul are o importanţă majoră pentru ei. Cei născuţi astăzi trebuie să se ferească ca nu cumva să-i rănească pe ceilalţi prin activităţile pe care le desfăşoară.

Fiind împotriva experienţei cotidiene, nativii zilei de 3 august caută adesea agitaţia departe de casă. Într-adevăr, unii chiar cutreieră lumea, în timp ce alţii se mulţumesc cu zvâcnirile imaginaţiei stând liniştiţi pe scaunele lor.

Nativii mai evoluaţi ai zilei de 3 august generează sau experimentează distracţia şi în acelaşi timp o exploatează din punct de vedere creativ şi profesional.

Cei născuţi pe 3 august pot risca foarte mult să se rănească singuri. De obicei, nici membrii familiei, nici prietenii îngrijoraţi nu-i pot convinge să renunţe la fascinaţia pentru conflict şi risc. Unii privesc exploatările îndrăzneţe ca pe un test important în care pierderea punctelor e similară cu distrugerea, iar alţii se dedică furnizării pericolului.

Cei care luptă pentru o cauză sau pentru apărarea unui ideal sunt cel mai dificil de convins. În acest caz, activităţile lor implică o stare idealistă şi romantică, deşi acţiunile lor sunt mai degrabă pragmatice şi chiar executate cu sânge rece, dacă este cazul.

Pentru anumiţi nativi ai zilei de 3 august, noţiunea de a salva sau a proteja pe cineva reprezintă o fascinaţie centrală, posibil manifestată din dorinţa lor de a-i salva sau proteja pe ceilalţi din punct de vedere fizic, sau din dorinţa de a conferi siguranţă psihologică şi spirituală, creând un loc mai bun şi mai sigur. Pentru ei este foarte important să se perceapă ca nişte eroi sau eroine.

Cei născuţi pe 3 august nu trebuie să piardă controlul asupra ego-urilor lor. În plus, ei pot învesti în mod greşit în ceilalţi propriile lor dorinţe şi sentimente. De exemplu, cei pe care doresc să îi salveze pot în realitate să fie puţin interesaţi în a fi salvaţi de ei.

Un pericol fatal apare atunci când încântarea privitoare la aventurile lor se va diminua dacă nu sunt ridicate în mod repetat mizele, că în cazul efectului drogurilor ce este simţit doar dacă se măreşte dozajul.

Astfel, natura dependentă a căutării lor persistente pentru a obţine agitaţie devine, în majoritatea dar nu în toate cazurile, îngrijorător de clară. Fiind capabili să folosească eficient asemenea probleme îndrăzneţe ce până la urmă se arată a fi productive, va fi o măsură a maturităţii lor şi evoluţiei lor.

SFATURI
Investighează cu grijă dacă săraca victimă vrea cu adevărat să fie salvată. Fereşte-te de a-i pune în pericol pe ceilalţi şi pe tine însuţi fără motive întemeiate. Nu mai trăi într-o continuă idilă sau în fantezii interesante. Caută echilibrul ideal, ai puterea de a hotărî.

PUNCTE FORTE
– Curajos
– Idealist
– Hotărât

PUNCTE SLABE
– Neglijent
– Auto-distructiv
– Egoist (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: theconversayion.com)