29 martie – ziua observatorului

observator

Nativii zilei de 29 martie au tendinţa de a studia terenul cu mare atenţie înainte de a acţiona. Excentrici, chiar alunecoşi, ei sunt foarte greu de prins.

Totuşi, în momentul în care şi-au dat seama că cineva îi ia într-adevăr în serios, ei vor începe la rândul lor să ia respectiva persoană în serios. Nativii zilei de 29 martie nu sunt genul de persoane care să îi abandoneze pe ceilalţi. Ei vor pune în aplicare tot ceea ce ştiu pentru a rezolva o problemă.

Idealismul este prezent în aproape tot ce fac nativii şi, odată cu acesta, credinţa lor în propriile virtuţi morale. În cazul nativilor mai puţin evoluaţi, corectitudinea se poate transforma în intoleranță şi în tendinţa de a-i persecuta pe ceilalţi. Nativii mai evoluaţi reuşesc să trăiască din convingerea “nu judeca mai puţin decât eşti judecat”.

De obicei, încă de la o vârstă destul de fragedă, nativii zilei de 29 martie îşi formează un concept despre lume pe care îl păstrează de-a lungul întregii lor vieţi. În acelaşi timp, ei ajung adesea să realizeze care este menirea lor în lume. Pentru ei, viaţa este pur şi simplu continuarea unui drum personal stabil, modest, chiar sever.

Deşi nativii zilei de 29 martie pot excela în ceea ce fac, le lipseşte atât forţă ego-ului, cât şi nevoia de a fi apreciaţi. Aversiunea pentru atenţia nejustificată îi poate păcăli uneori deoarece ei pot fi aleşi în poziţii de responsabilitate fără a se strădui să le obţină. Nativii sunt destul de mulţumiţi să-şi facă treaba fără să se plângă, să-şi găsească pacea şi fericirea în cadrul familiei.

Cei născuţi în această zi iubesc confortul şi distracţiile de tot felul, însă nu trebuie să se piardă în propria lor lume sau să se lase posedaţi de forțele emoţionale întunecate.

Nativii mai evoluaţi ai zilei de 29 martie sunt de încredere şi loiali, dar nativii mai puţin evoluaţi pot fi necredincioşi şi cruzi. Nativii din cea de-a doua categorie vor învăţa să aibă de-a face cu temerile şi tendinţele lor paranoice dacă doresc să progreseze. Majoritatea nativilor zilei de 29 martie sunt prieteni, asociaţi şi parteneri de viaţă excelenţi. Datorită multiplelor calităţi ale nativilor, ceilalţi vor accepta aspectele mai ciudate ale naturii lor.

Cei născuţi în această zi pot râde cu uşurinţă de ei înşişi şi văd ironiile vieţii foarte clar. Sunt fini observatori şi rareori le scapă ceva. Conştienţi de fobiile şi de defectele altora, ei se observa cu atenţie şi pe ei înşişi.

Chiar dacă trăiesc departe de locurile natale, nativii zilei de 29 martie nu-şi vor uita niciodată rădăcinile. Sentimentali, mulţi dintre ei locuiesc într-un singur loc o viaţă întreagă, adunând amintiri, prieteni vechi şi asociaţi.

SFATURI
Nu impune celorlalţi sistemul tău de credinţe. Nu toată lumea este de acord cu tine. Fereşte-te să stârneşti antagonism. Străduieşte-te mai mult pentru a realiza ce ţi-ai propus. Nu neglija importanța ciudăţeniilor caracterului tău. Ele te pot ţine pe loc. Nu te complace în această situaţie.

PUNCTE FORTE
– Idealist
– Ironic
– Loial

PUNCTE SLABE
– Încăpăţânat
– Lipsit de ambiţie
– Distant (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: cqmsjt.com)