29 iulie – ziua evaluării culturale

right and wrong

Persoanele născute pe data de 29 iulie sunt adepte ale evaluării caracteristicilor, potenţialului, moralităţii şi realizărilor oamenilor din jurul lor.

În plus, nativii sunt capabili să facă previziuni impresionante referitoare la cursul dinamic al evenimentelor din cadrul familiei, societăţii sau din cadrul unei organizaţii.

Nativii care lucrează în domenii competitive, cum ar fi cele legate de armată, guvern, afaceri şi politică, au tendinţa de a fi evaluatori foarte abili ai entităţilor străine şi/ sau ale forțelor opozante.

Nativii întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte evaluările observaţiilor referitoare la cultură, etnie şi naţionalitate. Într-un fel, cei născuţi în această zi pot contribui la evoluţia gândirii stereotipe şi pline de prejudecăţi. Mulţi dintre nativii zilei încalcă limitele fine ale acestor domenii.

Uneori, au dezvoltată o fixaţie în legătură cu un anume grup faţă de care manifestă credinţă. De cele mai multe ori, sunt mai corecţi în evaluarea altor grupuri, decât în cazul evaluării propriului grup. Se pare că patriotismul le poate umbri raţiunea, obiectivitatea.

Metafora „patriotism” se poate referi, desigur şi la loialitatea faţă de alte lucruri cum ar fi echipele sportive, compania sau cea faţă de anturajul social. În domeniul lor de activitate, persoanele născute pe data de 29 iulie obţin rezultate bune în calitate de organizatori sau planificatori de evenimente.

Cei născuţi în această zi sunt foarte mândri în ceea ce priveşte copiii, prietenii sau rudele lor. Nativii vor plasa familia printre cele mai importante preocupări sociale. Ei au tendinţa de a deveni foarte protectori cu tot ceea ce este în legătură cu propriul cerc familial. Cei născuţi în această zi vor îndepărta orice pericol care va ameninţa integritatea sau siguranţa materială a familiei.

Pentru că sunt bune cunoscătoare ale caracterului şi relaţiilor umane, persoanele născute pe data de 29 iulie, se pot dovedi extraordinare în calitate de mediatori ai unor conflicte. Înţelegând atitudinea reprezentanţilor şi a părţilor negociante, nativii sunt capabili să ofere imediat o privire de ansamblu asupra părţilor combatante. În calitate de profesori, asistenţi sociali, lideri sindicali sau adepţi ai unui partid, cei născuţi în această zi sunt foarte pricepuţi. Ei vor obţine rezultate remarcabile în aceste arii de activitate.

Nativii zilei de 29 iulie au tendinţa de a raporta individul la un grup sau la o anume categorie. Desigur, din acest motiv ei pot scăpa din vedere importante diferenţe între indivizi. În calitate de părinţi, persoanele născute pe data de 29 iulie trebuie să se asigure că îşi tratează copiii în mod individual şi trebuie să încurajeze individualismul în general. Datorită faptului că aceste persoane sunt extraordinar de loiale faţă de un grup, ele vor uita uneori că au nevoi individuale şi că trebuie să aibă o viaţă personală proprie.

De prea multe ori, aceşti nativi evită să îşi asume responsabilitatea şi efectele propriilor greşeli. Cu toate acestea, îşi vor asuma meritele pentru succesele grupului din care fac parte. Abordând această atitudine, probabil că persoanele născute în această zi vor pierde din vedere idealurile personale. Astfel, vor fi oarecum incapabile să îşi dezvolte o ideologie proprie.

SFATURI
Nu mai încerca să organizezi tu totul. Aminteşte-ţi că orice persoană este un individ în sine. Nu neglija propriile sentimente. Fii mândru de moştenirea pe care ai primit-o, dar nu exagera în această privinţă.

PUNCTE FORTE
– Cu spirit de observaţie
– Loial
– Cu principii

PUNCTE SLABE
– Încăpăţânat
– Prea devotat unui grup
– Limitat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: roberthalf.com)