28 martie – ziua inocenţei

inocenta

Nativii zilei de 28 martie par adesea inocenţi. În viaţă, trebuie să îşi urmeze propriul drum, dar în timp se pot îndrepta inconştient spre o anumită direcţie.

Cei născuţi în această zi intenţionează adesea să urmeze chestiuni ce le sunt la îndemână, în general legate de locul de muncă şi se concentrează foarte bine atunci când îşi fac meseria. Chiar dacă în jurul lor ar putea exploda bombe, ei vor rămâne concentraţi pe obiectivul lor. Este destul de ciudat că, deşi nu sunt întotdeauna conştienţi de sentimentele celorlalţi, ei sunt recunoscuţi şi apreciaţi pentru receptivitatea şi francheţea lor.

Cei născuţi în această zi par să accepte cu serenitate circumstanţele şi evenimentele mai puţin plăcute pe care le experimentează. Acest lucru se datorează mai puţin unei filozofii permisive, ci mai degrabă simplului fapt că ei nu sunt extrem de interesaţi.

Deşi pot juca roluri expansive sau pot fi destinaţi pentru activităţi extroverte, nativilor zilei de 28 martie le place să fie lăsaţi în pace. Nevoia lor de intimitate este evidentă în mod special acasă. În ciuda oricăror avantaje publice, ei sunt cei mai fericiţi când trăiesc în locuri foarte intime şi izolate.

În multe privinţe, cei născuţi în această zi nu sunt făcuţi să fie primii în profesia pe care şi-au ales-o. Cei care ajung în top acţionează astfel datorită discomfortului pe care îl creează poziţia a doua. Într-o anumită măsură, datorită inocenţei lor, le lipseşte duritatea şi implacabilitatea pentru a răzbate în viaţă.

Adesea, ei se vor stabili pe o poziţie confortabilă de nivel mai scăzut, dar care le asigură un anumit grad de autonomie. Mulţi dintre cei născuţi pe 28 martie nu au încredere în forțele proprii atunci când trebuie să acţioneze la un nivel mai înalt. De fapt, chiar dacă sunt bine pregătiţi pentru o astfel de poziţie, ei tot nu vor crede acest lucru. În consecinţă, nativii zilei de 28 martie au mereu îndoieli referitoare la alegerile şi deciziile legate de cariera lor.

Nativii acestei zilei sunt de obicei destul de loiali şi devotaţi prietenilor, colegilor, familiei şi publicului. Ei îşi petrec o mare parte din timp ajutându-i pe ceilalţi. Deoarece pot deveni baza ordinii stabilite, conflictele se ivesc doar între credinţele personale şi ceea ce le este impus să facă. Protecţia este importantă pentru aceste persoane.

Ei se vor afla rareori într-o poziţie vulnerabilă din punct de vedere emoţional, financiar, artistic sau politic.

Persoanele care caută relaţii profunde şi recompensante din punct de vedere emoţional cu cei născuţi în această zi pot fi frustraţi. Nativii zilei de 28 martie sunt foarte buni prieteni, dar în momentul în care simt lanţurile restricive şi piedicile ce apar de-a lungul procesului, ei vor dispărea.

Pentru cealaltă persoană, şocul de a fi părăsită atât de rapid poate fi devastator. Nativii zilei de 28 martie sunt destul de emotivi, dar rareori îşi dezvăluie dorinţele intense, aspiraţiile sau temerile aflate în spatele exteriorului lor copilăros.

SFATURI
Acţionează cu precauţie şi acordă-ţi timp pentru contemplaţie. Programează-ţi vacanţe frecvente şi încearcă să te cunoşti mai bine. Calmează-ţi mintea. Goleşte-o. Nu-ţi fie teamă să renunţi la faţadă. De ce anume te temi? Nu te mai îndoi de tine însuţi. Această atitudine te ţine pe loc.

PUNCTE FORTE
– Independent
– Jovial
– Muncitor

PUNCTE SLABE
– Inconştient
– Capricios
– Ineficient (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: newhdwallpaper.in)