25 noiembrie – ziua efortului susţinut

efort-sustinut

Persoanele născute pe data de 25 noiembrie ştiu cum să-şi păstreze energiile pentru acţiuni de lungă durată. Totuşi, prin acest lucru nu sugerăm că ei așteapată ca lucrurile să se întâmple de la sine – ei le vor provoca!
Dinamici şi productivi, au şi o latură mai reţinută a personalităţii lor care le conferă demnitate. Indiferent cât de energici ar fi în preocupările de zi cu zi, în relaţiile cu ceilalţi vor demonstra că sunt persoane sensibile, ponderate şi chiar tăcute. Nu există nimic haotic în energia abundentă pe care o afişează. Deşi sunt persoane dinamice, vor manifesta acest lucru uniform şi neprecipitat.

Nativii zilei de 25 noiembrie preferă adesea atât să lucreze, cât şi să fie singuri. Astfel, o temă incontestabilă a vieţii lor este ataşarea (de obicei prin naştere, căsătorie, sau succesiune) de o altă individualitate puternică. Pentru un timp, nativul zilei de 25 noiembrie poate sta în umbra acestei individualităţi, dar mai devreme sau mai târziu va izbucni pentru a acţiona în felul lui propriu.

Relaţia lor poate continua pentru multă vreme în armonie, într-o manieră amiabilă, dar adesea se poate termina prin deces, divorţ sau printr-o revoltă a nativului zilei de 25 noiembrie. Acest lucru se întâmplă deseori din dorinţa de a-şi exprima puterea propriului drept şi din dorinţa de a fi recunoscut în mod individual şi distinct. O astfel de situaţie adesea este pusă în practică datorită viselor şi fanteziilor nativului zilei de 25 noiembrie din perioada de tinereţe, ce implică admiraţia pentru una sau mai mule figuri romantice.

Nu este deloc surprinzător faptul că nativii zilei de 25 noiembrie admiră extrem de mult individualităţile capabile şi talentate. Realizarea este un lucru de preţ pentru cei născuţi astăzi. Ei pot realiza mari succese în domeniul lor de activitate. În cazul în care vor eşua să facă acest lucru, ei vor suferi căderi nervoase şi depresii profunde. Un alt pericol este acela că lucrează atât de asiduu şi atât de eficient pentru a deveni indispensabili pentru cei care se bazează pe ei.

Astfel, vor reuşi destul de greu să progreseze, să fie mai flexibili în stilul de viaţă sau chiar să se retragă. De obicei, există una sau mai multe activităţi preferate pe care le pot desfăşura acasă şi care vor lua locul activităţii profesionale obişnuite, mai ales când înaintează în vârstă. Adesea, cei născuţi în acesta zi vor dori să se retragă într-o viaţă de meditaţie şi studiu spiritual.

Cel mai adesea în cariera lor, cei născuţi astăzi pun preţ înainte de toate pe excelenţă, în al doilea rând pe putere şi în ultimul rând pe bani. Astfel, ei sunt destul de darnici şi nu vor ezita să împartă din averea lor (desigur, în termenii lor proprii). Într-adevăr, nativii zilei de 25 noiembrie de obicei lasa o moştenire destul de bună, fie că este vorba de o familie bine crescută, avere sau proprietăţi, sau contribuţia lor la artă sau ştiinţă.

Simţul extrem al moralităţii este dezvoltat la persoanele născute pe 25 noiembrie. Uneori, datorită ideilor lor codificate în ceea ce priveşte ce este bun şi rău, cei născuţi în această zi trebuie să evite să impună celorlalţi sistemul lor de valori.

Ei trebuie să fie atenţi să nu devină exagerat de rigizi sau autoritari. Toate tipurile de aşteptări pot crea dificultăţi nativilor zilei de 25 noiembrie. Aşadar, este în interesul lor pe termen lung să reziste tentaţiei de a formula păreri dure şi pripite în ceea ce îi priveşte pe oameni şi circumstanţele care îi blochează pe toţi cei implicaţi în relaţii şi posturi stabile.

SFATURI
Fereşte-te să fii prea critic şi să îi condamni pe ceilalţi. Încearcă să devii independent. Evită legăturile dureroase şi fanteziile. Renunţă la vicii şi fii mult mai comunicativ.

PUNCTE FORTE
– Constant
– Temeinic
– Realizat

PUNCTE SLABE
– Moralist
– Rigid
– Autoritar (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: investopedia.com)