24 octombrie – ziua detaliului senzaţional

detaliu

S-ar putea spune că viaţa nativilor acestei zile este dominată de două aspecte majore. Pe de o parte, sunt preocupaţi de descoperirile şi revelaţiile dramatice.
Pe de altă parte, sunt foarte serios preocupaţi de orice detaliu al oricărui lucru. Cei născuţi în această zi nu sunt tipul de persoane dure şi analitice. În general, din acest motiv vor simţi nevoia să se deschidă şi să îşi facă cunoscute descoperirile.

Deseori, vor face aceste lucru într-un mod entuziast şi chiar excentric, dar în nici un caz nu vor fi consideraţi exhibiţionişti. Nativii sunt oameni practici şi profesionişti. Îşi vor lua munca în serios, mai ales din punct de vedere tehnic. În locul unde lucrează, au o mare influenţă asupra tuturor celor care îi privesc şi îi ascultă. Îşi vor calcula acţiunile astfel încât să aibă exact impactul dorit. Nu poate fi trecută cu vederea o altă calitate a nativilor şi anume magnetismul pe care îl exercită. Astfel, vor fi ajutaţi de acest atribut atunci când vor dori să atragă intresul şi atenţia celorlalţi.

Nativii acestei zile pot avea personalităţi autoritare care vor încerca întotdeauna să îşi domine familia şi cercul social din care fac parte. Au o atitudine directă în aproape orice situaţie. Vor spune clar ceea ce vor avea de spus.

Cu toate acestea, în unele situaţii, tăcerea lor va fi mult mai expresivă. Într-adevăr, nativii cred că lucrul pe care îl fac şi calitatea lui vorbesc mult mai bine de la sine. Din acest punct de vedere, nu vor avea nevoie de reclamă sau să li se acorde încredere.

Fiind pefectionişti din fire, se vor preocupa de cele mai mici detalii ale muncii sau creaţiei lor. În calitate de părinţi, vor fi interesaţi de fiecare aspect al vieţii copiilor lor. În calitate de prieteni sau de iubiţi, vor fi foarte atenţi cu persoana de lângă ei. De fapt, pentru ei, cele două trăsături ale vieţii lor, drama şi detaliul, sunt într-o puternică legătură.

Este normală această atitudine. Ei ştiu că puterea lor de a se exprima atât de convingător are de fapt la bază mulţi ani de studii şi experienţe. Rareori nativii acestei zile vor fi surprinşi vorbind sau acţionând în necunoştinţă de cauză. Ei dispreţuiesc tot ceea ce reprezintă falsul şi sunt capabili să recunoască de departe informaţiile dubioase şi incorecte.

Din nefericire, este foarte greu de lucrat şi de trăit cu aceşti nativi. Cei care trăiesc lângă ei trebuie să fie îngăduitori şi înţelegători cu faptul că partenerii lor se lasă absorbiţi de muncă. Nu trebuie să confunde această atitudine cu respingerea. În orice caz, dacă vor fi înnebuniţi după cineva, vor fi capabili să le acorde în exclusivitate atenţia.

Vor renunţa la orice altceva, fapt care va avea exact efectul opus celui dorit. Cei născuţi în această zi ar trebui să fie atenţi să nu încerce prea mult să îşi domine mediul din care fac parte. În caz contrar, riscă să stârnească opoziţia şi dezacordul celorlalţi. Astfel, vor încuraja disconfortul şi pornirile rebele.

Este de asemenea foarte necesar pentru evoluţia lor personală să îşi tempereze gelozia şi posesivitatea. Important este să conştientizeze faptul că preocuparea exagerată pentru detalii în domeniul personal poate crea o mare presiune asupra celor din jurul lor. Ar trebui să înveţe că distracţia este un antidot ideal împotriva stresului.

SFATURI
Învaţă să laşi lucrurile să meargă pe drumul lor. Nu trebuie să încerci să înţelegi tot ce se întâmplă. În plus, nu încerca să controlezi orice situaţie. Gelozia nu poate fi îndepărtată uşor după ce a devenit un mod de viaţă. Uneori, îţi diminuezi puterile şi influenţa dezvăluind tot ceea ce faci.

PUNCTE FORTE
– Magnetic
– Perfecţionist
– Dramatic

PUNCTE SLABE
– Gelos
– Pretenţios
– Prea stresat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: leesniteradio.com)