24 iunie – ziua vrăjitorului fericit

fericire-munca

Persoanele născute pe data de 24 iunie sunt puternic absorbite de activităţile care le interesează, indiferent dacă este vorba de profesie, artă sau afaceri.
Indivizii mai evoluaţi născuţi în această zi se dedică unor proiecte creative şi pozitive. Cei mai puţin evoluaţi îşi concentrează energia în activităţi suprasolicitante într-un mod negativ sau distructiv. Ambele tipuri de indivizi se implică la fel de mult în ceea ce fac. Cei născuţi în această zi şi-au dezvoltat calitatea de a aborda orice activitate până la cel mai mic detaliu.

Din această cauză, nativii rezolvă foarte bine problemele din punct de vedere tehnic. Pentru aceste persoane, tehnica nu este pur şi simplu un obiect de studiu uşor de abordat. Este mai degrabă un ansamblu personal de instrumente care permit exprimarea nestânjenită şi punerea în valoare a celor mai valoroase aptitudini.

De obicei, indivizii mai evoluaţi născuţi în această zi sunt atraşi de idealuri spirituale. Aceste idealuri sunt privite de nativi ca fiind manifestări ale Dragostei Divine. Aceste persoane vor alege ca drum principal în viaţa cultivarea purităţii, a conştiinţei, a sensibilităţii, a aptitudinilor psihologice. Nativii militează de asemenea şi pentru înflăcărarea religioasă şi pentru respectul pentru orice fiinţă vie.

Din păcate, indivizii mai puţin evoluaţi sunt, desigur, orientaţi în direcţia opusă. Ei preferă conflictele, lupta, durerea, suferinţa şi dominaţia. Este puţin probabil, dar nu imposibil, ca indivizii mai puţin evoluaţi să îşi schimbe sistemul de valori şi stilul de viaţă. Atitudinea nativilor de acest tip este scuzabilă având în vedere că marea majoritate a oamenilor îşi petrec viaţa ratând şanse importante. Aceste şanse sunt oferite de astre timp de 84 de ani (timp în care planeta Uranus face o rotaţie completă). Viaţa oferă tot felul de oportunităţi favorabile schimbărilor majore.

Aceste schimbări pot fi făcute de către persoanele născute pe data de 24 iunie prin studiu, printr-o foarte bună cunoaştere de sine şi prin cultivarea unei conştiinţe puternice. De asemenea, nativii pot învăţa foarte bine din experienţele altora. La baza acestei schimbări trebuie să stea o foarte puternică dorinţă a nativilor de a evolua.

Persoanele născute pe data de 24 iunie pot fi caracterizate printr-o puternică pasiune şi credinţă în tot ceea ce fac. Ele se străduiesc să fie foarte bine autodisciplinate. Această autodisciplină le conferă nativilor o putere de concentrare extaordinară. Pun foarte mare preţ pe o metodă de lucru simplă şi naturală. De asemenea, apreciază spiritul intuitiv şi spontaneitatea. Cu toate acestea, sunt de părere că trebuie să existe o bază foarte solidă pentru orice fel de acţiune.

Chiar şi indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în această zi ajung la un moment dat să conştientizeze că ceea ce întreprind ei are un mare potenţial, indiferent dacă finalitatea acestui fapt este bună sau rea. Marea majoritate a celor născuţi în această zi sunt confruntaţi cu o criză de personalitate, puţin după împlinirea vârstei de 40 de ani. Această criză, în cele mai multe dintre cazuri, este de natură etică.

Mai mult decât orice, persoanele născute pe data de 24 iunie îşi doresc să fi lăsate în pace, să îşi vadă de ceea ce le place să facă cel mai mult. Din această cauză, familiile şi prietenii trebuie să fie foarte înţelegători în ceea ce priveşte nevoia de intimitate a nativilor. În mod ocazional, cei născuţi în această zi se aventurează să lucreze înconjuraţi de multă lume.

Cu toate acestea, cea mai importantă parte a lucrărilor o vor realiza luându-şi măsuri de siguranţă sau vor desfăşura aceste lucrări chiar acasă, la baza lor secretă. Persoanele născute pe data de 24 iunie care lucrează în birouri mari, având contact direct cu publicul, vor preţui mult mai mult viaţa de familie decât pe cea profesională. De asemenea, aceşti nativi vor aloca cea mai mare parte a energiei lor intereselor personale.

SFATURI
Evaluează-ţi obiectiv munca şi ia în considerare efectele pe care le are aceasta. Priveşte aceste efecte şi din punct de vedere etic. Ia în considerare principiile pe care le are societatea, desigur, în cazul în care ştii care sunt aceste principii. Fii atent să nu te retragi prea mult în tine şi să să nu devii prea izolat.

PUNCTE FORTE
– Inventiv
– Abil
– Magic

PUNCTE SLABE
– Frământat
– Distructiv
– Uituc (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: bradleypr.byu.edu)