24 decembrie – ziua emoţiilor complexe

emotii-depresie

Nativii zilei de 24 decembrie nu se pot aştepta să aibă o viaţă uşoară. Bucuriile, supărările, recompensele şi dezamăgirile sunt în general manifestate la un nivel foarte înalt, diferit de cele ale semenilor lor.
Oamenii pot gândi că nativii se expun neîntemeiat unui mare stres şi unor greutăţi exagerate. Din punct de vedere al emoţiilor (în special ale femeilor născute pe 24 decembrie), implicarea lor, legăturile interpersonale dificile şi solicitante pot contribui la crearea unui mediu de nesiguranţă.

Deşi rareori lucrurile vin de la sine pentru nativii zilei de 24 decembrie, ei reuşesc să se menţină pe linia de plutire şi chiar sunt capabili să realizeze lucruri măreţe. Problemele ivite de-a lungul carierei au de obicei legătură cu natura lor emoţională care le poate crea dificultăţi cu superiorii şi colegii. Ei sunt capabili să se înţeleagă cu oamenii şi chiar să le câştige respectul, dar fără doar şi poate par să stârnească aminozitati ascunse şi întâlnesc duşmani puternici. Alţii pot detesta la ei spiritul prea critic. La un moment dat, le poate lipsi chiar diplomaţia şi tactul.

Cheia celor născuţi astăzi pentru a-şi ameliora situaţia constă în recunoaşterea anumitor chestiuni din vieţile lor, studiindu-le şi rezolvându-le, evitând să repete acele acţiuni care nu funcţionează. Astfel, ei vor fi capabili să îşi îmbunătăţească starea şi vor evita problemele pe care le urăsc în mod normal.

Nativii zilei de 24 decembrie au adesea abilităţi intuitive şi fizice şi parte din problemele lor reies din cauza faptului că pot prevede sau chiar reacţiona la lucruri care nici nu li s-au întâmplat celorlalţi. Datorită acestui fapt, ei trebuie să înveţe să cultive răbdarea şi să nu se mai înfurie atât de repede sau să devină irascibili. Ei au calităţi magnetice cu care reuşesc să îi atagă pe ceilalţi (adesea din punct de vedere sexual), dar pot avea probleme mai târziu în ruperea legăturii cu cei pe care i-au încurajat în mod eronat încă de la început.

Nu foarte frecvent, există un domeniu tehnic în care nativii zilei de 24 decembrie excelează. Dacă reuşesc să iasă la liman, să scape de toate anxietăţile şi depresiile la care sunt predispuşi, nepermiţând vieţii lor emoţionale să intervină prea mult în activitatea profesională şi mai presus de toate să îşi menţină încrederea în ei înşişi şi în aspiraţiile lor, ei vor avea într-adevăr succes în domeniul lor de activitate.

Pe de altă parte, dacă îşi pot menţine obiectivitatea şi încrederea, ei vor lupta cu înverşunare timp de mulţi ani. Ei trebuie să îşi păstreze independenţa şi din când în când să renunţe la responsabilităţi fără să construiască un zid în jurul lor.

Nativii zilei de 24 decembrie trebuie să înveţe să se descurce cu energiile negative şi circumstanţele supărătoare. Dacă nu reuşesc să cultive o atitudine mai optimistă în ceea ce priveşte viaţa, ei pot atrage nefericirea asupra lor, pur simplu stând şi aşteptând-o. Pe de altă parte, dacă vor rămâne realişti şi deschişi oportunităţilor vieţii, dăruind şi primind cât mai uşor posibil, ei pot să îşi uşureze dificultăţile şi îşi pot face viaţa mult mai plăcută.

SFATURI
Nu repeta aceleaşi greşeli. Învaţă din experienţele dureroase. Crezi în tine şi pretinde recunoaştere pentru talentele şi realizările tale. Fereşte-te de orice fel de droguri.

PUNCTE FORTE
– Vizionar
– Capabil
– Organizat

PUNCTE SLABE
– Distras
– Autodistructiv
– Confuz (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: medscoopdaily.com)