24 august – ziua examinării temeinice

examinare

Cei născuţi pe 24 august au o dorinţă arzătoare de a desluşi misterele ce îi interesează. Zonele mai întunecate, neînţelese şi nedesluşite ale cunoaşterii umane îi atrag.
În calitate de învăţăcei ai condiţiei umane, cei născuţi astăzi îşi însuşesc adesea cunoştinţe obiective doar de dragul de a face acest lucru, fie că este vorba de planul filozofic sau ştiinţific, material sau teoretic. Căutarea lor interminabilă pentru a-şi însuşi cât mai multe informaţii şi detalii îi poate ajuta să simtă că au un rost în viaţă şi să-şi îmbogăţească universul. Astfel, ei pot ajunge departe în viaţă.

Complexitatea indiscutabilă vine de la sine pentru nativii zilei de 24 august. Toate tipurile de puzzle, paradoxurile şi ghicitorile sunt punctele lor forte. Ei înşişi sunt uneori dificil de urmărit. Practic, ei pot să dispară într-un labirint al gândurilor, o reţea a ideilor complexe. Deşi cei născuţi pe 24 august pot fi dificil de urmărit şi înţeles, ei înşişi se simt rareori pierduţi.

Din nefericire, adesea persoanele născute pe 24 august nu sunt conştiente de faptul că, în realitate, sunt la fel de complexe ca şi cerinţele activităţii lor profesionale, domeniile de investigare sau creaţie. În general, se consideră simple şi directe. Acest lucru poate crea probleme pentru cei implicaţi din punct de vedere emoţional.

Membrii familiei, prietenii sau iubiţii pot simţi adesea că nu înţeleg motivaţiile lor, emoţiile şi nevoile reale. Când sunt acuzate de obstrucţionare, complicând o problemă sau evitând întrebările, persoanele născute pe data de 24 august reacţionează adesea confuz şi respingător.

Pentru a descoperi adevărul, nativii zilei de 24 august vor săpa adânc în cărţi şi în caracterul uman. De asemenea, ei vor face săpături şi la propriu, în pământ, vor examina pădurile, vor cerceta cerul şi vor investiga adâncimile mărilor, pentru a explora minunile naturii. În vacanţe, majoritatea persoanelor născute pe 24 august agreează foarte mult să exploreze ceva în totalitate nou pentru ei. Activităţile lor preferate şi posibil carierele lor reflectă dorinţa de a descoperi.

Nativii zilei de 24 august pot deveni părinţi foarte buni, întotdeauna demonstrând un mare interes faţă de dezvoltarea copiilor lor. Totuşi, ei trebuie să facă un efort pentru a permite fiecăruia să aibă colţişorul lor privat şi spaţiul de care toţi avem nevoie. Acest lucru înseamnă că ei trebuie să-şi mai tempereze tendinţele de a supra-analiza comportamentul copiilor lor şi chiar de a exagera cu organizarea vieţilor lor. Nativii zilei de 24 august ar face bine să-şi simplifice propriile vieţi cât mai mult posibil.

Ei trebuie să evite multe dintre elementele complexităţii lor. De asemenea, trebuie să facă un efort pentru a diminua interferenţele din viaţa lor. Relaţiile lor se vor îmbunătăţii simţitor dacă îşi vor aduce aminte, uneori, să îi lase pe prieteni şi pe cei dragi să-şi vadă de treburile lor.

SFATURI
Nu mai face din ţânţar armăsar. Ocazional permite lucrurilor să îşi urmeze propriul curs. Observaţiile tale nu sunt întotdeauna apreciate. Urmează-ţi inima mult mai des, dar respectă şi dorinţele altora.

PUNCTE FORTE
– Observator
– Investigator
– Temeinic

PUNCTE SLABE
– Superanalitic
– Agitat
– Obscur (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: expatica.com)