24 aprilie – ziua protectorului

protector

Oamenii născuţi pe 24 aprilie sunt interesaţi să-şi facă cunoscute părerile scriind, ţinând discursuri sau dându-se pe ei înşişi exemplu.
Pentu ei este foarte important ca cei din jurul lor să ştie ce gândesc. În acest sens, nativii sunt dependenţi de un public interesat. Uneori, pot fi întâlniţi în poziţii de conducere. Nu este însă foarte important pentru ei să deţină controlul asupra celorlalţi. Ei caută mai degrabă să-şi pună în valoare calităţile îndrumând şi protejând vieţile celor dragi. Nativii zilei sunt extraordinar de ocrotitori în ceea ce-i priveşte pe cei pe care îi iubesc.

Persoanele născute pe 24 au mari calităţi de profesori. Din acest motiv, sunt favorizate femeile şi mamele născute sub semnul acestei zile. Bărbaţii născuţi astăzi vor fi nişte părinţi extraordinari. Ei îşi vor susţine şi încuraja copiii odată cu creşterea lor. Cei născuţi pe această dată vor dori, desigur, să fie urmaţi nu numai de către copiii lor, ci şi de către cei iubiţi. În cazul în care îndrumarea lor este neglijată, vor asuferi teribil, căzând pradă anxietăţii sau chiar depresiilor puternice.

În copilărie, cei născuţi pe 24 aprilie au tendinţa de a fi foarte iubitori şi apreciativi în legătură cu părinţii lor. Însă, în cazul în care vor fi trataţi nedrept sau brutal, se vor revolta. Această revoltă poate fi îndreptată numai spre unul dintre părinţi. În tot acest timp, îşi vor manifesta loialitatea faţă de celălalt părinte. Situaţia aceasta se întâlneşte mai ales atunci când părinţii sunt divorţaţi.

Nativii zilei de 24 aprilie se vor strădui să menţină stabilitatea în ceea ce priveşte relaţiile lor personale, cât şi în cadrul familiei. Din nefericire, ei pot avea parte de experienţe foarte dezamăgitoare din cauza celor dragi. Pot fi deseori implicaţi în relaţii conjugale stresante sau în căsnicii nereuşite. Cei născuţi astăzi nu sunt foarte preocupaţi de regulile societăţii.

Pe de altă parte, ei au succes atunci când îi educă pe cei iubiţi şi atunci când au grijă de propria carieră. Nativii care îşi cresc singuri copii sunt devotaţi acestora. Acest lucru se întâmplă mai ales după ce eşuează o dată sau de două ori în încercarea de a-şi găsi un nou partener.

Cei născuţi în această zi sunt dominaţi de profesie. Din această cauză, apar deseori conflicte între viaţa profesională şi cea de familie. Puşi în situaţia să aleagă una dintre ele, cei născuţi pe 24 aprilie vor stărui asupra acestui fapt o lungă perioadă de timp.

Ei vor face tot ce le stă în putinţă să menţină echilibrul între cele două. Este posibil ca, în cele din urmă, să renunţe la ideea de a-şi întemeia o familie. În acest caz, rolul familiei îl vor juca asociaţii, clienţii sau personalul. Astfel, nativii vor combina dorinţa puternică de a avea o carieră cu nevoia de a purta de grijă cuiva.

Uneori, cei născuţi pe 24 aprilie ar putea alege să se asocieze cu un partener puternic sau să fie secretarul personal al şefului lor. Ei vor învăţa totul de la aceştia şi de aceea îi vor reprezenta cu succes. Dacă şefii au în calitate de secretar o persoană născută pe 24 aprilie, aceasta va fi ideală pentru a le oferi protecţie.
Nativii îşi identifică repede propriile interese cu cele ale grupului. Rareori vor întoarce spatele semenilor lor, doar din cauza egoismului. De asemenea, rareori vor continua să-şi susţină o idee în care cred, dar care nu coincide cu binele public.

SFATURI
Acordă încredere celor pe care îi iubeşti şi oferă-le şansă de a face ceva pentru ei. Scapă de sentimentul că trebuie să comentezi totul. Dezvoltă-ţi puterea voinţei şi învaţă să-ţi refuzi anumite lucruri. Abţine-te atunci când îţi vine să critici.

PUNCTE FORTE
– Educativ
– Protector
– Expresiv

PUNCTE SLABE
– Sufocant
– Morocănos
– Narcisist (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: truenorthliving.ca)