23 ianuarie – ziua caracterului

integritate

Persoanele născute pe data de 23 ianuarie au un caracter aparte, care le distinge faţă de toţi ceilalţi. În exterior, acesta se poate manifesta printr-un stil inconfundabil de a vorbi, de a se mişca sau de a se exprima.

Nativii îşi etalează caracterul fără reţineri şi lasă într-adevăr o impresie puternică asupra celor care îi întâlnesc.

O temă importantă în viaţa nativilor zilei de 23 ianuarie este baza caracterului însuşi: integritatea, moralitatea şi etica. Nativii pot să nu acorde prea multă atenţie acestui fapt sau îşi pot da seama de lipsurile caracterului lor. În situaţii de criză, nativii vor descoperi adevărata lor natură. Dacă acţionează în mod onorabil, vor fi mulţumiţi de ei înşişi. Dacă nu acţionează onorabil, ei vor suferi profund până în momentul în care îşi vor uşura conştiinţa.

Pentru a-şi îmbunătăţi imaginea de sine, nativii se vor sacrifica pe ei înşişi sau vor da dovadă de curaj. Din fericire (sau nefericire, depinde de caz), susţinerea sau trădarea credinţelor din tinereţe poate avea efect permanent în formarea personalităţii nativilor şi a imaginii de sine.

Cuvântul caracter are un al treilea înţeles când este aplicat nativilor zilei de 23 ianuarie. Ei sunt consideraţi persoane ciudate, excentrice. Este posibil ca ei să se integreze şi să se dezvolte confortabil într-un asemenea rol pentru că acesta îi eliberează de nevoia de a păstra aparenţele sau de a pretinde că sunt altfel decât în realitate. Acei nativi care nu ţin atât de mult să intre în graţiile societăţii pot încuraja această percepţie.

Deoarece caracterul şi individualitatea sunt aspecte atât de importante în viaţa nativilor zilei de 23 ianuarie, ei pot alege să studieze, să descopere sau să aprecieze aceste calităţi la ceilalţi. Deşi nativii acestei zile sunt adepţii modului natural de a fi, ei realizează cât de important este să poţi juca diferite roluri. În consecinţă, ei pot deveni adevăraţi experţi în asumarea unor anumite roluri în viaţă.

Cu toate acestea, dincolo de rolurile jucate, personalitatea inconfundabilă a nativilor este pe primul plan, spunându-şi clar cuvântul. Din acest punct de vedere, ei sunt persoane transparente.

Persoanele născute pe data de 23 ianuarie au înclinaţii tehnice, matematice şi ştiinţifice. Mulţi dintre nativi au cel puţin un hobby, dacă nu chiar o profesie al cărei obiectiv implică crearea, descoperirea, inventarea sau ceva similar. Nu este neaparat necesar ca latura tehnică a nativilor să fie legată de rolul lor public, de profesia aleasă.

Cele două laturi rămân adesea separate. Puţinii oameni care reuşesc să facă o conexiune între cele două se pot remarca în cadrul profesiilor lor şi pot avea parte de putere şi influenţa.

SFATURI
Foloseşte-ţi aptitudinile tehnice. Acţionează onorabil, dar nu deveni fanatic. Nu exagera cu pretenţiile din partea ta şi a celorlalţi.

PUNCTE FORTE
– Personal
– Individualist
– Tehnic

PUNCTE SLABE
– Implicat
– Asocial
– Tulburat. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: amppob.com)