22 octombrie – ziua ispitei

atractie

Viaţa nativilor acestei zile este afectată de orice latură a tentaţiei, atracţiei, magnetismului sau seducţiei. De cele mai multe ori, ei înşişi sunt cei care dau naştere unor astfel de sentimente, dar le pot cădea pradă în acelaşi timp.
În orice caz, va avea loc o criză atunci când o persoană născută în această zi va fi implicată într-o situaţie romantică. Acest moment va fi destul de dificil pentru toţi cei implicaţi. Nativii sunt capabili să dea naştere unor extraordinare resentimente şi stări de gelozie. Sunt foarte puternici din punct de vedere emoţional.

De cele mai multe ori, prezenţa lor va afecta individualitatea celorlalţi. Cei născuţi în această zi îşi controlează foarte bine emoţiile. Dacă îşi propun, vor putea manipula sentimentele celorlati cu mare dexteritate şi pricepere. Fapul că sunt o ameninţare pentru orice relaţie nu este în totalitate adevărat.

Unii dintre nativi ascund o latură sălbatică sub o atitudine distantă sau modestă. Aceste sentimente ascunse vor fi dezvăluite foarte rar şi numai prietenilor apropiaţi. Cei născuţi în această zi nu sunt foarte pricepuţi să îşi arate emoţiile, dar au talentul de a le descoperi pe ale celorlalţi. Puterea lor de a influenţa este foarte mare. Uneori este suficient să intre într-o încăpere pentru a schimba starea de spirit a celor care se află acolo.

Desigur, cei născuţi în această zi ar trebui să fie foarte atenţi atunci când îşi exercită aceste puteri. Nu este nevoie să fie precauţi doar de dragul celorlalţi. Comportamentul lor poate avea şi consecinţe nedorite, care în cele din urmă s-ar putea să îi afecteze chiar şi pe ei. În general, posibilitatea ca nativii să rănească este mai mare decât posibilitatea de a fi răniţi. Au un mod anume de a se proteja, dar nu vor avea întotdeauna o atitudine agresivă sau defensivă.

Vor reuşi să evite suferinţa fiind mai decenţi, mai moderaţi şi mai responsabili decât persoana care se afla lângă ei. Dacă o relaţie se va sfârşi, ei vor fi cei cărora li se va simţi lipsa. În plus, în mod sigur ei vor fi cei care vor avea conştiinţa împăcată.

Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile au o latură rebelă a caracterului. De obicei, în tinereţe îşi vor exprima orice atitudine de acest tip. După această perioadă, se vor regăsi în categoria conservatoare a societăţii (mai ales în jurul vârstei de 40 de ani) şi probabil se vor întreba cum au ajuns în această situaţie.

Perechea potrivită pentru aceşti nativi va fi o persoană foarte echilibrată şi capabilă să răspundă sau să evite vibraţiile seducătoare pe care le vor răspândi. Probabil că în faţa unor astfel de indivizi, cei născuţi în această zi îşi vor lăsa jos garda emoţională. Este foarte important ca nativii să înveţe cum să folosească puterea de seducţie, atât a lor cât şi a celorlalţi. Astfel, vor putea găsi fericirea printr-o iubire sinceră şi necondiţionată.

SFATURI
Nu abuza de puterea ta de a influenţa. Încearcă să fii chibzuit şi bun. Arată că ai sentimente. Nu trebuie neapărat să fii tu cel care deţine controlul asupra situaţiei.

PUNCTE FORTE
– Magnetic
– Fermecător
– Entuziast

PUNCTE SLABE
– Neechilibrat
– Dominant
– Diversionist (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: charismamatters.com)