22 decembrie – ziua continuităţii

continuitate-succes

Nativii zilei de 22 decembrie sunt stăpâni ai acţiunilor pe termen lung. În munca lor sau în viaţa de familie, tema succesiunii este destul de importantă pentru ei.
Puterile lor profetice sunt de obicei rezervate pentru a face preziceri corecte pentru viitor, pe baza datelor pe care le-au adunat din trecut. Aceasta nu implică neapărat că ei sunt incapabili să schimbe cursul lucrurilor. Ştiu bine ceea ce vor în viaţă planificându-şi eforturile şi timpul în conformitate cu scopul urmărit.

Adepţii securităţii, nativii zilei de 22 decembrie progresează în general încet şi sigur, an după an, construindu-şi o structură trainică a vieţii. Datorită naturii lor grijulii, experimentează câteva colapsuri, iar când catastrofa se abate asupra lor, îi loveşte destul de tare. Însă, după o perioadă rezonabilă de timp în care se refac, ei continuă să îşi urmeze drumul.

Dacă sunt extrem de ambiţioşi (ceea ce rareori se întâmplă în cazul nativilor zilei de 22 decembrie) urcarea lor în vârful piramidei poate fi extrem de lentă, atât datorită faptului că refuză să îşi asume riscuri lipsite de temei sau să facă compromisuri în ceea ce priveşte integritatea lor. Munca lor cât şi abordarea vieţii lor este asemănătoare cu a unui artizan care se bucura enorm atât de procesul de producere în sine, cât şi de produsul finit rezultat.

Nativii zilie de 22 decembrie par să fie foarte răbdători şi acest lucru este valabil pe termen lung. Totuşi, în cazul oricărei situaţii zilnice, ei pot lăsa lucrurile mărunte să îi supere, vor deveni iritaţi, îndărătnici şi vor condamna uşor. Reacţiile lor tind să fie pripite şi vor fi foarte uşor enervaţi.

Cu toate acestea, ei vor purta rareori pică în acest sens, odată ce şi-au exprimat dezaprobarea. Ei aşteaptă ca regulile lor să fie urmate întocmai în respectivele situaţii, în special când vine vorba de copiii lor. Trebuie să evite să devină persoane autoritare rigide, deoarece un astfel de comportament poate stârni resentimente din partea membrilor familiei sau în anumite cazuri chiar revoltă.

Pentru majoritatea celor implicaţi, nativii zilei de 22 decembrie demonstrează o natură serioasă şi secretoasă, însă când umorul lor se face remarcat, cei care îi înconjoară se vor relaxa cu siguranţă. Într-adevăr, celor născuţi astăzi le place foarte mult relaţia de camaraderie cu cei câţiva prieteni sau cu membrii familiei.

Totuşi, fiind indivizi care au nevoie să fie singuri în cea mai mare parte a timpului, ei nu se vor simţi confortabil în adunările sociale mari. Ei vor prefera să se retragă în ei înşişi, decât să fie în centrul atenţiei. Ei trebuie să fie atenţi ca umorul lor – uneori tăios, ironic şi satiric – să nu degenereze în glume sarcastice şi şocuri negative. O sarcină importantă pentru ei este să păstreze un echilibru între a se distra şi a fi serioşi, între expunerea socială şi izolare şi, dacă este posibil, să găsească un canal prin care gândurile şi sentimentele lor profunde şi adesea izolate să poată fi exprimate.

SFATURI
Domoleşte-ţi latura restrictivă. Învaţă să fii mai deschis şi mai permisiv. Nu mai condamna. Uneori, poate fi extrem de sănătos şi distractiv să faci lucruri prosteşti. Integrează-te din punct de vedere social.

PUNCTE FORTE
– Atent
– Pregătit
– Încrezător

PUNCTE SLABE
– Irascibil
– Rigid
– Tăios (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: topyx.com)