21 iunie – ziua încântării lumeşti

incantare

Cei născuţi pe data de 21 iunie sunt obsedaţi de viaţă din toate punctele de vedere. Indiferent dacă sunt intelectuali sau sentimentali, aristocraţi sau oameni de rând, nativii sunt însetaţi de noi experienţe lumeşti.
Cei care trăiesc în ţări dezvoltate ajung să simbolizeze tot ceea ce este bun sau rău în aceste societăţi. Uneori, sunt foarte pricepuţi în ceea ce priveşte afacerile băneşti. Atunci când lucrează sau sunt implicaţi în afacerile familiei, pot fi chiar strălucitori. Sunt în mod extraordinar orientaţi spre succes.

Nativii au tendinţa de a deveni tiranici, dar totusi tolerează propriile abateri de la codul etic. Faptul că data de 21 iunie este ziua solstiţiului de vară (cea mai lungă zi şi cea mai scurtă noapte a anului) simbolizează puternica legătură a nativilor cu lumea.

Toţi cei născuţi în această zi, chiar şi intelectualii, au latura senzuală foarte accentuată. Indiferent cât de cinice, ironice sau logice sunt persoanele născute pe data de 21 iunie, ele pot deveni cu uşurinţă sclave ale vieţii private sau ale unei legături amoroase. Mulţi dintre cei mai evoluaţi nativi ai acestei zile trăiesc o viaţă plină de entuziasm, ceea ce demonstreză cât de bine pot îmbina plăcerile minţii cu cele trupeşti.

Într-adevăr, gândurile lor sunt pasionale, iar tacticile de a cuceri sunt pline de viclenie şi chiar foarte bine gândite. Aceste persoane fac parte din acea categorie restrânsă a oamenilor pentru care partea fizică şi partea psihică comunică cu adevărat bine. Nativii urmăresc neobosiţi să ajungă la această comuniune între fizic şi psihic.

În mod evident, persoanele născute pe data de 21 iunie sunt pasionale. Nativii zilei sunt în mod frecvent confruntaţi cu două situaţii: sunt consideraţi de alţii persoane frumoase şi atrăgătoare sau sunt ei înşişi atraşi de frumuseţea fizică. Indiferent de caz, în mod frecvent, situaţia va fi asemănătoare celei din „Frumoasă şi bestia”.

Datorită entuziasmului şi puternicei dorinţe de a reuşi, persoanele născute pe data de 21 vor înlătura orice obstacol care le stă în cale. Personalitatea acestor nativi pare a avea o anumită influenţă magică asupra celor din jur. În mod frecvent, ei vor ocupa poziţia cheie în familie, în cadrul cercurilor sociale sau în viaţa profesională.

Cei născuţi în această zi pot avea succes dacă vor alege o carieră politică. Dacă nu vor fi implicaţi în politică, în mod sigur ei vor lua parte, chiar şi din întâmplare, la construirea unui sistem social triumfător.

Persoanele născute pe data de 21 iunie trebuie să fie atente să nu depăşească limitele în privinţa propriilor pasiuni – indiferent dacă este vorba de critici, idei, sex sau de relaţiile sociale. Uneori aceşti nativi cred că fac parte dintr-o lume în care totul este permis. Din această cauză vor fi măcinaţi de egoism, distruşi de propriile pasiuni sau vor deveni prea obsedaţi de interesele personale.

Aceşti nativi sunt tipul de persoane care devin foarte uşor dependente. Unii dintre cei născuţi în această zi de 21 iunie sunt dependenţi de muncă şi din această cauză le poate fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să întemeieze o relaţie personală. Pot fi foarte pretenţioşi.

Din acest motiv, relaţiile profesionale, de prietenie sau de familie cu aceşti nativii sunt destul de dificile. Descoperirea propriei spiritualităţi poate fi singura cale prin care se pot îndepărta de grijile zilnice.

SFATURI
Nu lasa propriul ego să te domine. Dacă tu îţi permiţi libertatea totală, ceilalţi ce ar trebui să facă? Permite-le celorlalţi să aibă propriile îndatoriri. Nu mai fi atât de stăpân pe ceilalţi şi nu îi mai controla atât de mult pe cei din jurul tău. Păstrează-ţi apetitul pentru plăceri şi pentru distracţii în momentele potrivite.

PUNCTE FORTE
– Pasionali
– Critici
– Senzuali

PUNCTE SLABE
– Necontrolaţi
– Dependenţi
– Dictatoriali (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: inspiringwomen.co.za)