2 iunie – ziua finalizatorilor

finalizator

Pentru cei care s-au născut pe 2 iunie, problemele şi greutăţile abundă. Aceasta nu este chiar atât de rău.
Nativii consideră încercarea de a depăşi aceste piedici un adevărat mod de viaţă. De fapt, atunci când lucrurile merg prea uşor, nativii zilei de 2 iunie pot căuta sau chiar îşi pot crea probleme noi de care să se ocupe. Persoanele născute în această zi îşi aleg adesea profesii în care să îi ajute pe ceilalţi să îşi rezolve greutăţile.

În acest sens, ei pot privi obiectiv problemele personale cu care aceştia s-au confruntat toată viaţa lor. Rareori, femeile născute în această zi se vor căsători cu o persoană simplă, necomplicată.

Într-adevăr, căsătoria cu o persoană cu un caracter complicat le furnizează provocări permanente, dar presupune şi o implicare plină de interes. Din păcate, acele femei care au o astfel de relaţie pot ajunge să sufere profunde frustrări emoţionale, luptându-se cu limitările şi cu negarea propriilor nevoi, cât şi ale partenerilor lor.

Vieţile indivizilor născuţi în 2 iunie sunt rareori sau chiar niciodată şterse. Într-adevăr, varietatea este necesară pentru a satisface nevoile şi pornirile complicate ale celor născuţi în această zi şi astfel apar din abundenţă proiecte şi încercări noi. Un eşec nu slăbeşte în nici un fel entuziasmul acestor suflete cutezătoare.

De fapt, persoanele născute pe 2 iunie devin din ce în ce mai de neclintit cu fiecare zi ce trece. Învaţă să supravieţuiască aproape oricăror intemperii, de la eşecuri personale la calamităţi de toate felurile. În cele din urmă, nimic nu este privit ca o catastrofă copleşitoare într-o viaţă plină de mici dezastre.

Nativii acestei zile sunt oameni de nădejde, capabili să manevreze aproape orice situaţie de criză care poate apărea. Ei sunt extrem de valoroşi atât acasă, cât şi la serviciu, dar trebuie să îşi controleze tendinţa de a oferi sfaturi nedorite.

Viaţa emoţională a nativilor zilei de 2 iunie este tumultoasă. Sentimentele lor sunt foarte complexe şi greu de caracterizat. Deşi persoanele născute pe 2 iunie fac faţă situaţiilor de criză, în viaţa personală acestea par să le depăşească puterea de rezolvare. Aceasta pentru că nativii zilei de 2 iunie trec prin schimbări periodice. Mai mult de atât, impulsurile lor nu îi conduc spre siguranţă, confort şi fericire, ci mai degrabă spre situaţii dificile şi precare.

Deşi pun mare preţ pe libertate, nativii se simt atraşi de angajamente. În nenumărate rânduri, aceştia renunţa în esenţă la libertatea lor pentru a se lega de o altă persoană. În acest fel, pot contribui la nefericirea altei persoane sau la cea personală, dar consideră că tot răul este spre bine.

De foarte puţine ori persoanele născute pe 2 iunie conştientizează natura neobişnuită a relaţiilor lor şi nici nu sunt interesaţi în mod deosebit de „cântărirea” problemelor proprii. Totuşi, cu toate greutăţile lor, extraordinarii organizatori născuţi astăzi reuşesc să ajungă la o anumită stabilitate în viaţa lor şi pe măsură ce înaintează în vârstă dau impresia că nu există nimic ce ei să nu poată rezolva.

SFATURI
Nu duce lumea întreagă pe umerii tăi. Gândeşte-te la tine mai des şi cultivă-ţi independenţa. Nu implica tot timpul alte persoane în planurile tale. Încearcă să faci lucrurile şi de unul singur. Caută în mod constant şi activ fericirea şi mulţumirea. Fii mai reţinut cu sfaturile pentru ceilalţi.

PUNCTE FORTE
– Inventiv
– Adaptabil
– Rezolvă probleme

PUNCTE SLABE
– Băgăcios
– Generator de probleme
– Nestatornic (Text: secretulnumerelor, Foto: turbiz.info)