2 ianuarie – ziua auto solicitării

personalitate-2-ianuarie

Indivizii născuţi pe 2 ianuarie sunt foarte serioşi şi exagerat de pretenţioşi cu ei înşişi. Standardele lor sunt extrem de ridicate, au porniri măreţe, dar şi un anumit grad de nesiguranţă. Ei simt că trebuie să demonstreze că pot face un anumit lucru.

Preiau în mod repetat responsabilităţi extrem de dificile sau se forţează să escaladeze înălţimi aparent imposibile, uneori în conformitate cu nişte termene limită extrem de strânse. Expunearea la un asemenea grad de presiune pare să fie exact ce le trebuie. Atunci când le sunt impuse standarde mult mai scăzute, nativii zilei de 2 ianuarie pot refuza o abordare atât de uşoară.

Nativii acestei zile ar putea fi consideraţi dependenţi de muncă şi personalităţi maniaco–obsesive. Chiar şi nativii mai relaxaţi pot prelua adesea responsabilităţi dificile, cum ar fi o familie numeroasă, întreţinerea mai multor case sau proprietăţi, sau proiecte de serviciu ambiţioase şi pe termen lung.

Nativii zilei de 2 ianuarie nu trebuie să lucreze singuri. Ei sunt membri excelenţi ai echipei, îndeplinindu-şi îndatoririle în conformitate cu litera legii. Totuşi, pensionarea nu li se va potrivi deloc, mai ales dacă nu vor mai avea activitate după aceea. Pe de altă parte, nativii zilei de 2 ianuarie sunt extrem de potriviţi pentru munci creative şi patronat, în cadrul cărora trebuie să-şi stabilească singuri programul şi să-şi creeze propriile planuri.

Adevăraţi inovatori, majoritatea nativilor zilei de 2 ianuarie sunt meşteşugari perfecţionişti ce produc, pe cât posibil, cele mai bune produse şi servicii. Deşi sunt plini de imaginaţie, ei fac tot ce le stă în putinţă în activităţi bine definite şi limitate, unde scopul este clar conturat.

Rareori, poate chiar niciodată, ei vor încerca să pretindă ceva ce ştiu foarte bine că nu este posibil şi nici nu încearcă să dea impresia că munca lor este mai bună decât în realitate. Pe de altă parte, fiind auto-critici, există posibilitatea ca ei să nu obţina suficientă satisfacţie de pe urmă propriilor realizări.

Nativii zilei de 2 ianuarie ar trebui încurajaţi de către familie şi prieteni să îşi mai ia şi timp liber de la serviciu, să fie mai puţin sobri şi să se relaxeze mai mult. Dacă se îndepărtează de cei iubiţi, nativii pot deveni din ce în ce mai izolaţi. Printr-un contact social minim, există pericolul de a pierde legătura cu realitatea.

Nativii acestei zile nu trebuie să se lase conduşi de propriul simţ al puterii. De asemenea, este preferabil să nu se izoleze, să fie mai relaxaţi şi să păstreze relaţiile cu cei din jur, în special cu persoanele apropiate.

SFATURI
În primul rând, nu te distanţa de lume. Uită de supărări şi greutăţi. Nu lua asupra ta probleme altora. Acceptă serviciile pe care ţi le pot face ceilalţi. Nu nega cele mai bune şi mai plăcute experienţe pe care ţi le oferă viaţa.

PUNCTE FORTE
– Responsabil
– Profund
– Devotat

PUNCTE SLABE
– Dependent de muncă
– Inhibat
– Exagerat de solicitant. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: wobcmagazine.com)