19 ianuarie – ziua viselor şi viziunilor

visator-ww

Persoanele născute pe data de 19 ianuarie trebuie să îşi păstreze întotdeauna un răgaz pentru a visa. De asemenea, ei au nevoie să experimenteze cele mai unice orientări în viaţă. Chiar şi în cele mai practice domenii ale activităţii lor profesionale, ei au tendinţa de a se purta în conformitate cu idealurile universale şi sociale de anvergură.

Aceşti indivizi puternici păstrează adesea legătură cu cele mai ascunse aspecte ale sentimentelor umane şi ale conştiinţei. În măsura în care ei vor scoate la lumina astfel de adevăruri în maniera lor proprie necompromiţătoare de a trăi, pot deveni un exemplu pentru ceilalţi.

În familia lor şi în societate, cei născuţi în această zi sunt adesea recunoscuţi ca persoane care îşi afirmă cu tărie părerile. De asemenea, prin intermediul magnetismului lor îi vor face pe ceilalţi să le accepte punctele de vedere. Totuşi, ei trebuie să evite să fie împiedicaţi de fenomenele negative şi să devină familiari cu tendinţele autodistructive.

Nativii zilei de 19 ianuarie pot fi indivizi extrem de dificili, care trăiesc vieţi foarte complicate, dar reuşesc să fie dinamici şi să aibă un mare impact asupra mediului înconjurător. De fapt, în afară momentelor când au experienţe de vârf şi se implica intens în munca lor, cei născuţi astăzi pot părea în mod surprinzător oameni obişnuiţi. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 19 ianuarie vor manifesta un fel de alchimie, transformându-se pe ei înşişi sau munca lor în ceva excepţional.

Totuşi, anumiţi indivizi născuţi pe 19 ianuarie consideră aproape imposibil să ducă orice fel de viaţă stabilă. În mod constant, copleşiţi de problemele personale, de obicei sentimentale, ei vor arde ca o cometă strălucitoare pe cer şi apoi vor dispărea în întunericul nopţii.

Acest tip de nativi ai zilei de 19 ianuarie trebuie să înveţe să-şi modereze şi să-şi echilibreze energiile frenetice şi să mediteze la intensitatea lor. Adesea, o legătură empatică cu un individ mult mai stabil şi înţelegător este extrem de importantă pentru a se menţine pe poziţie.

Alţi nativi ai zilei de 19 ianuarie se vor simţi forţaţi să facă o delimitare strictă între muncă, bazată pe imaginaţie, şi o viaţă privată stabilă şi mult mai monotonă (sau dimpotrivă să adopte probleme de serviciu normale ce vor echilibra o viaţă interioară imaginativă şi extrem de intensă). În oricare dintre cazuri, strădania lor de a manifesta obiectivitate şi echilibru îi ajută să îşi mai domolească ardoarea energiei lor expresive.

Entuziasmul firesc şi intensitatea extremă a nativilor zilei de 19 ianuarie nu ar trebui să le fie refuzate. Nativii care îşi suprimă individualitatea şi creativitatea sunt eventual frustraţi şi nefericiţi. Adesea, în jurul vârstei de douăzeci şi opt de ani şi apoi în jurul vârstei de patruzeci şi doi de ani, apare o situaţie de criză, când vor face alegeri cruciale referitoare la lărgirea sau restrângerea activităţilor lor.

SFATURI
Încearcă să-ţi păstrezi mintea limpede. Nu devia de la drumul tău. Transformă plăcerile vieţii în ceva durabil şi nu mai pune accent pe experienţele negative. Calmează-te şi păstrează-ţi obiceiurile bune.

PUNCTE FORTE
-Stimulativ
-Creativ
-Influent

PUNCTE SLABE
– Dereglat
– Instabil
-Autodistructiv (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: onmogul.com)