18 octombrie – ziua conducerii personale

fc40f3ca-eb12-4160-a1fd-90e346150816

Persoanele născute pe data de 18 octombrie sunt adesea destinate să joace un rol important, activ în viaţă. Sunt croiţi să fie jucători şi de asemenea să funcţioneze ca lideri puternici în familie, activitatea profesională sau cercul social.

Nativii zilei de 18 octombrie nu sunt timizi când este vorba de a răzbate până în top. Deşi dorinţa lor de a fi rege sau regină este foarte mare, ei pot acţiona şi la un nivel mai jos dacă este necesar.

Nativii zilei de 18 octombrie sunt conducători tipici deoarece au multe alte interese în viaţă. Dacă sunt şefii unei companii, ei se pot fofila pentru a se devota unei probleme pentru care nutresc o pasiune mai aprigă. Mulţi dintre nativii selectaţi pentru poziţiile de conducere privesc înainte la ziua când se pot întoarce la interesul pe care l-au avut înainte. Când pleacă, li se va simţi lipsa datorită integrităţii, onoarei şi cinstei de care dau dovadă.

Indivizii mai puţin puternici născuţi astăzi pot candida de asemenea pentru faimă sau avere datorită talentului, relaţiilor sau norocului absolut, dar nu se simt în totalitate confortabil într-o astfel de poziţie. Ei pot fi copleşiţi şi pot ajunge să aibă o cădere nervoasă completă atunci când încearcă să facă faţă responsabilităţilor dificile. În acest sens, ei trebuie să se împace ei înşişi şi să se mulţumească cu un rol mai neînsemnat sau vor risca să cadă victime ale stresului.

Persoanelor născute pe 18 octombrie le place să se afle în mijlocul acţiunii, de preferat în centrul evenimentelor. Chiar şi persoanele mai evoluate născute astăzi au un aer introspect. Deşi pot opera în roluri de conducere, ei nu trebuie să se forțeze prea mult. Interesul lor primar este munca lor proprie şi interesele private. Ei vor fi capabili să le lase de-o parte pentru o perioadă de timp mai lungă, dar vor deveni inevitabil nefericiţi.

Celor născuţi astăzi le place să se distreze cu ceilalţi. Datorită faptului că nu sunt extrem de sociabili, pot considera dificil să se adapteze. Nativilor zilei de 18 octombrie le place să fie incluşi în planurile familiei sau grupului social din care fac parte şi se pot supăra destul de tare dacă sunt lăsaţi pe dinafară.

Deoarece urăsc autocompătimirea, ei nu vor fi dispuşi să le suporte suferinţele sentimentale. Vor prefera să se întoarcă la treburile şi la căutările lor individuale decât să se lamenteze ca o Cenuşăreasă pierdută. Deşi un asemenea respect de sine este admirabil, ei trebuie să aibă grijă să nu interpreteze greşit intenţiile celorlalţi şi să întrerupă orice comunicare, când de fapt lucrurile ar putea fi îndreptate.

Menţinând un dialog deschis, nativii zilei de 18 octombrie pot evita să pară atotştiutori, distanţi şi mulţumiţi de ei. Ei trebuie să rămână întotdeauna atât demni, cât şi umili şi niciodată să nu-şi permită o atitudine superioară şi arogantă.

SFATURI
Învaţă să spui nu, nu numai celorlalţi, dar şi ţie însuţi. Să produci este doar un singur aspect al vieţii. Lasă-te răsfăţat ocazional. Când poţi, beneficiază şi de pe urma îndoielii.

PUNCTE FORTE
– Inspirat
– Imaginativ
– Direct

PUNCTE SLABE
– Extrem de stresat
– Distant
– Deranjat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: randomactsofleadership.com)