18 noiembrie – ziua temperamentului

barbat-activ

Indivizii extrem de spirituali născuţi pe 18 noiembrie sunt de obicei extrem de activi din punct de vedere intelectual şi fizic. Una din caracteristicile lor principale este instabilitatea emoţională, deşi din exterior pot apărea reci, calmi şi stăpâni pe ei.
În acest sens, ei sunt maeştri ai auto-controlului şi nu vor să arate lumii că de fapt clocotesc pe dinăuntru. În cel mai bun caz, ei sunt capabili să-şi canalizeze în mod creativ energiile emoţionale puternice direct spre activitatea profesională.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de sociabili. Sunt cei mai fericiţi când se află în centrul atenţiei. Ei sunt adesea ambiţioşi şi este posibil ca în viaţă să fie potriviţi pentru roluri de conducere. Ambiţia lor se manifestă în general în numele grupului social pe care ajung să îl reprezinte sau să îl întruchipeze.

Chiar dacă talentele lor sunt uimitoare sau modeste, ei preferă să le dezvăluie în felul lor propriu. Astfel, nativii zilei de 18 noiembrie rezistă presiunii de a căuta succesul înainte de a se simţi pregătiţi. Când sunt cu adevărat pregătiţi, poate apărea o problemă pe care o dezbat cu ceilalţi şi care îi frământă pe ei înşişi.

Cel mai adesea, insistența nu este cea mai puternică latură a nativilor zilei de 18 noiembrie. Ei pot realiza mai mult bazându-se pe intuiţie, sensibilitate şi viziune decât pot realiza mulţi alţii prin eforturi susţinute şi aplicaţii temeinice. De asemenea, latura lor senzuală nu este la fel de bine dezvoltată precum latura lor emoţională.

Ei sunt genul de oameni extrem de curioşi şi au tendinţa de a investiga. De obicei, cu cât aceştia sapă mai mult, cu atât află mai multe, deoarece surprizele permanente sunt provocate de schimbările lor interioare, gen cameleon. Astfel, ei îi încurajează pe oameni să devină fascinaţi de ei.

Nativii zilei de 18 noiembrie au nevoie de atenţie şi nu îşi vor găsi liniştea până când nu vor obţine acest lucru. În acest sens, ei sunt dornici de atenţie, dar în acelaşi timp manifestă un anumit grad de nesiguranţă. De fapt, ei pot fi capabili să justifice atenţia pe care o solicită ca fiind interesantă şi productivă.

Produsul lor poate fi tangibil, dar cel mai adesea nu este tot una cu amuzamentul sau pur şi simplu manifestarea energiei pozitive. În acest ultim sens, nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de atrași de prieteni sau membri ai familiei care aduc raze de soare şi râsete în vieţile celorlalţi. Fermecători (deşi putem spune şi egoişti, turbulenţi, schimbători sau la fel de bine imprevizibili), ei dau viaţă oricărui eveniment la care iau parte.

Deoarece nativii zilei de 18 noiembrie sunt adepţi înfocaţi ai interpretării unui rol, uneori ei sunt acuzaţi de superficialitate sau iresponsabilitate. Asemenea sarcini de a examina mai îndeaproape, în general se demonstrează a fi incorecte. Însă, nevoia nativului zilei de 18 noiembrie de a atrage atenţia este atât de mare încât ei trebuie într-adevăr să se ferească de compromiterea propriilor idealuri, atunci când ţintesc spre acest lucru.

SFATURI
Cercetează-te pe tine însuţi la un nivel mai profund. Lasă-te purtat de valurile vieţii. Fii conştient de drumul tău în viaţă. Fii atent la indicatoare. Nu te îndoi de intuiţia ta, dar fii atent la efectele ei asupra celorlalţi.

PUNCTE FORTE
– Intuitiv
– Sentimental
– Sociabil

PUNCTE SLABE
– Neajutorat
– Schimbător
– Turbulent (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: mensmagazine.com)