18 aprilie – ziua apărării temeinice

aparator

Cei născuţi pe 18 aprilie sunt apărători destoinici ai sorţii. Ei nu îşi protejează numai propriile interese, ci şi pe cele ale persoanelor mai puţin norocoase. Adesea, situaţiile în care excelează aceştia şi ideile pe care caută să le implementeze sunt corecte.
Nativii acestei zile sunt adesea gânditori progresişti aflaţi într-o permanentă luptă pentru a-şi îndeplini crezul. Totuşi, ei nu sunt radicali. În sufletul lor sunt nişte tradiţionalişti ce doresc să-şi pună în aplicare experienţă. Prin cunoştinţele lor vor să readucă trecutul în lumina prezentului.

Cei născuţi astăzi sunt conştienţi de înfăţişarea lor şi de imaginea lor publică. Pentru ei este foarte important felul în care sunt percepuţi de ceilalţi în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, ei vor încerca întotdeauna să nu se facă de râs în public.
Astfel, ei vor avea grijă să se prezinte asociaţilor sau colaboratorilor de serviciu ca persoane sobre, într-o lumină corespunzătoare. De asemenea, pentru ei este foarte important ca familia să îi iubească şi să îi respecte.

Toţi nativii zilei de 18 aprilie au o anumită caracteristică nobilă. Dacă aceasta aură de nobilism şi onoare va fi pătată în vreun fel, ei vor suferi profund şi vor face tot ce le stă în putere să îndrepte acest lucru. Totuşi, în timpul acestei perioade de suferinţă pot cădea într-o depresie adâncă. Va trece multă vreme până când îşi vor reveni în totalitate şi îşi vor recăpăta energia necesară pentru a acţiona.

Cei născuţi astăzi au un simţ bine dezvoltat al loialităţii şi instinctele lor defensive îi afectează nu numai pe prieteni şi pe cei din famile, dar şi pe colegii de serviciu şi pe clienţi. Trebuie să fie atenţi ca prin această abordare să nu-şi facă duşmani. Uneori ei trebuie să permită celorlalţi să îşi poarte singuri bătăliile.

Adesea, persoanele născute pe 18 aprilie au o legătură emoţională profundă şi complexă cu unul din părinţii lor (de obicei un băiat este legat de mama lui şi o fată de tatăl ei). Într-adevăr, ei pot depinde foarte mult de sprijinul moral şi de aprobarea acestui părinte. În copilărie, această legătură este foate importantă pentru dezvoltarea persoanei respective.

Deseori, relaţia cu acest părinte poate fi considerată dificilă şi furtunoasă. Cei născuţi astăzi vor putea trăi în linişte dacă vor reuşi să evite un blocaj psihologic.
Un pas important în formarea nativilor constă în deblocarea pe cât posibil a zonei intime, de afecţiune şi dragoste. Dacă dragostea este neîmpărtăşită, va rezulta o personalitate sumbră. Ei vor poza mereu în victime şi vor percepe totul prin perspectiva sfârşitului. Pe de altă parte, dacă dragostea şi afecţiunea sunt uşor exprimate, energia pozitivă pe care nativii zilei de 18 aprilie o vor degaja asupra celorlalţi va fi nemărginită.

SFATURI
Nu fi prea defensiv. Nu fi nerăbdător să finalizezi anumite lucruri. Fii mai relaxat şi mai încrezător. Fii mai îngăduitor cu ceilalţi. În cazul în care aceştia nu te deranjează cu nimic, lasă-i pur şi simplu în pace. Stăpâneşte-ţi mânia.

PUNCTE FORTE
– Onorabil
– Temeinic
– Corect

PUNCTE SLABE
– Cu capul în nori
– Aspru
– Instabil emoţional (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: webdesignerdepot.com)