17 noiembrie – ziua punţii

Woman on a wooden bridge

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt ca nişte punţi peste apele învolburate, fie stabilind legături între puncte de vedere, oameni, idei sau interese contradictorii. Nativii zilei de 17 noiembrie pot juca adesea un rol şi să se comporte ca un fel de ciment care ţine laolaltă toate aceste linii divergente.
În familie, viaţă profesională şi socială, ei se pricep să administreze intersele grupului. Este posibil ca nativii zilei de 17 noiembrie să înveţe să ţină lucrurile laolaltă datorită propriei lor caracteristici culturale sau genetice, care adesea reprezintă un amestec a două eforturi diferite.

Astfel, ei vor reprezenta dovada vie că diversele culturi, entităţi politice şi clasele care par a fi în permanenţă divergență pot fi de fapt unite. Mai presus de toate, cei născuţi astăzi urăsc certurile, conflictele, tacticile neloiale şi toate formele de discriminare. Femeile mai evoluate născute în această zi tind să fie extrem de emancipate şi nu vor ceda pentru nimic în lume poziţia lor independentă. Femeile implicate în roluri şi servicii restrictive pot simţi nevoia să-şi reevalueze poziţia şi să meargă mai departe dacă acest lucru este posibil.

Bărbaţii născuţi astăzi tind să fie mai degrabă dominanţi sau agresivi în ceea ce priveşte părerile lor. Ei înţeleg perfect cât de important este să facă compromisuri. În special după ce înaintează în vârstă, ei îşi vor lăsa amprenta pentru posteritate şi se vor preocupa de moştenirea pe care o lasă.

Persoanele născute pe 17 noiembrie nu sunt neapărat extrem de ambiţioase, dar odată ce au ocupat o poziţie importantă tind să rămână în acea poziţie şi să reziste tuturor eforturilor de a fi înlăturate. Când sunt desemnate să îi conducă pe ceilalţi sau să îi apere pe cei în nevoie, se vor bate până la ultima suflare şi vor ajunge până în pânzele albe.

Totuşi, ei trebuie să aibă grijă să nu devină prea dependenţi de satisfacţia obţinută în urma faptelor lor. Altfel, vor suferi cu siguranţă când vor fi ignoraţi sau ceilalţi nu vor mai avea nevoie de ei.

Cei născuţi în această zi au un sistem puternic de credinţe morale care le poate inhiba uneori flexibilitatea. De asemenea, ei pot avea probleme cu receptivitatea din punct de vedere emoţional, la nivel personal. Mulţi dintre nativii zilei de 17 noiembrie se mândresc cu obiectivitatea lor şi abilitatea de a rămâne calmi în fata adversităţii şi presiunii. Pentru a face acest lucru, stăpânesc disciplina blocării influenţelor negative. Astfel, pot părea distanţi şi fără nici o legătură cu semenii lor.

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt extrem de orientaţi spre lumea materială şi rareori vor ajunge în situaţii financiare vulnerabile. Căminele lor tind să fie solide, confortabile şi ordonate. Într-adevăr, cei născuţi astăzi nu vor lăsa totul la voia întâmplării. Ei trebuie să fie conştienţi de tendinţa lor de a fi exgerat de autoritari.

SFATURI
Încearcă să ai inimă deschisă. Fereşte-te de închiderea emoţională. Pune-te pe primul loc şi evită să vorbeşti doar pentru a te auzi vorbind. Păstrează-ţi motivele clare.

PUNCTE FORTE
– Mediator
– Săritor
– Responsabil

PUNCTE SLABE
– Exagerat de moralist
– Distant
– Autoritar (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: womanaroundtown.com)