17 iunie – ziua forţei dibace

obiective

Persoanele născute pe 17 iunie iau foarte în serios ceea ce fac. Indiferent cât de relaxaţi sau detaşaţi pot părea în faţa celorlalţi, ei intenţionează să îşi atingă obiectivele şi să-şi asume responsabilităţile faţă de membrii familiei şi faţă de prieteni.
Ei pot lăsa impresia că au o viaţă destul de bine pusă la punct. Din nefericire, în timp ce cererile pe care le au de la ei înşişi sunt mari ei pot la fel de bine să plaseze o povară grea şi pe umerii celor apropiaţi lor. Dacă au angajaţi şi discipoli sinceri, ei pot fi extrem de moralizatori, riguroşi şi vor cere să li se asculte dorinţele.

Nativii zilei de 17 iunie sunt puerili în gândire şi acţiune şi, în consecinţă, cam nerăbdători cu cei care lucrează cu ei. În mod normal, cei născuţi astăzi nu se remarcă în calitate de buni profesori pentru că le lipseşte răbdarea necesară şi înţelegerea de a explica învăţăcelului sau studentului. Este şi mai dificil pentru o persoană născută pe 17 iunie să stea liniştită când munca ei este făcută de mântuială. Dintr-o singură clipire ei fac treaba de unii singuri.

Cei născuţi astăzi pot fi extrem de convingători prin argumentelor lor. De asemenea, ei sunt adepţii situaţiilor tensionate pentru a-i determina pe ceilalţi să facă ce doresc ei. Nativii mult mai evoluaţi sau mai talentaţi au tendinţa de a fi influenţabili în domeniul lor de activitate, chiar şi atunci când s-au retras din luptă.

De obicei, prezenţa fizică şi psihică puternică este o caracteristică a celor născuţi astăzi. Totuşi, capacităţile intuitive şi emoţionale pot lipsi. Nativii zilei de 17 iunie pot fi aspri, chiar imposibil de abordat la un nivel emoţional mai profund. Mulţi dintre cei născuţi astăzi sunt persoane în care nu poţi avea încredere sau persoane impulsive. Deoarece adesea demonstrează că pot fi maturi şi responsabili pentru o persoană irascibilă.

Nativii zilei de 17 iunie sunt foarte buni planificatori, proiectanţi, sau adepţi ai călătoriilor, deoarece majoritatea manifestă un simţ înăscut al orientării şi înţelegerii realităţilor spaţiale. Metodele lor sunt unice şi uneori nu îşi dau seama că nu urmează cea mai uşoară cale.

În plus, anumiţi nativi ai acestei zile vor reuşi să îi dezamăgească pe ceilalţi. Acesta poate fi un joc inofensiv, dar ca orice joc trebuie întreţinut şi ţinut sub control. Cei născuţi pe 17 iunie trebuie să evite jocurile de noroc. Deşi pot fi inteligenţi, sunt foarte atraşi de joc şi devin vulnerabili atunci când pierd.

De asemenea, sunt atraşi în activităţi lipsite de scrupule. Într-adevăr, nativii mai puţin evoluaţi ai zilei de 17 iunie se remarcă drept excelenţi artişti. Totuşi, oricare ar fi caracterul lor moral, cei născuţi astăzi par să nu fie incomodaţi de faptul că au discipoli care le împărtăşesc cauza.

SFATURI
Încearcă să îi laşi pe ceilalţi să îşi facă singuri treburile. Nu trebuie să cauţi să îi tot convingi la nesfârşit. Evită să fii lipsit de scupule. Ai grijă de adevăr, nu de iluzie. Nu îi folosi pe ceilalţi în scopurile tale personale.

PUNCTE FORTE
– Convingător
– Material
– Conştient de spaţiu

PUNCTE SLABE
– Inabordabil
– Indulgent
– Nerăbdător (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: elearningindustry.com)