14 ianuarie – ziua integratorului

ziua-integratorului

Indivizii duri născuţi pe 14 ianuarie sunt angajaţi în coordonarea şi integrarea aspectelor făţarnice ale vieţii şi activităţii profesionale. Abilitatea lor de a vedea totul în ansamblu, într-o manieră organică temeinică, îi distinge de ceilalţi, ce sunt foarte preocupaţi de detalii.

Nativii zilei de 14 ianuarie sunt capabili să strângă la un loc cu forţa elementele vieţii şi să scoată din ele un material semnificativ. Ei nu ezită să urmeze ceea ce cred că este cursul corect al acţiunii, chiar dacă acţionează împotriva regulilor societăţii. Într-adevăr, ei sunt foarte conştienţi de posibilităţile de recompensare şi de repercusiunile acţiunilor lor.

Nativii zilei de 14 ianuarie se pare că sunt atraşi de pericol, deoarece nu se împotrivesc să trăiască viaţa la maximum. Uneori caută agitaţia pentru a se stimula pe ei înşişi. Acesta este mai degrabă un rezultat al implicării lor intense în cauza pe care o susţin.

Pentru anumiţi nativi ai zilei de 14 ianuarie situaţiile periculoase le oferă şansa de a câştiga cu o miză foarte mare. Majoritatea nativilor zilei de 14 ianuarie sunt pe deplin conştienţi de puterea lor, dar o testează în mod repetat în ciuda rezistenţei, obstacolelor sau oricărui alt lucru sau oricărei persoane ce ar putea să îi frustreze.

Cei născuţi în aceasta zi sunt cu siguranţă persoane dominante, dar de obicei nu sunt interesaţi să fie conducători absoluţi. Deşi au abilităţi de conducere pronunţate, acest talent poate rămâne în stare latentă dacă ei iau în considerare responsabilităţile cu un înalt grad de inhibare.

Nativii zilei de 14 ianuarie sunt aproape incapabili să se răzgândească odată ce s-au hotărât într-un anumit sens. Ei pot fi de neclintit până în punctul de a fi consideraţi mai tari ca piatra, în special când sunt implicate sentimentele şi emoţiile. Implacabili, ei îndeplinesc ceea ce consideră că este de datoria lor fără să facă compromisuri.

Totuşi, chiar şi nativii care cred cu fermitate într-o cauză comună, îşi rezervă de obicei dreptul de a acţiona independent în acest sens. Într-adevăr, nativii zilei de 14 ianuarie preţuiesc libertatea personală mai presus de toate. Sunt printre puţinele persoane care îşi vor pune vieţile în joc în loc să cedeze în faţa presiunilor.

Nativii zilei de 14 ianuarie sunt preocupaţi de problemele universale şi sociale. Vieţile lor personale pot fi dificile şi furtunoase. Partenerii, familiile şi prietenii trebuie să fie extrem de loiali şi înţelegători deoarece vor avea de împărtăşit şi bune şi rele cu cei născuţi pe 14 ianuarie. Din nefericire, nativii sunt capabili să-i ignore sau să-i neglijeze pe cei apropiaţi atunci când sunt implicaţi într-o bătălie de viaţă foarte înverşunată.

Cei născuţi pe 14 ianuarie se vor afla în situaţii extrem de dificile dacă vor pierde totul într-o campanie de anvergură. Când vor încerca să caute ajutor, vor descoperi că sunt aproape singuri. Ei ar trebui să cheltuiască mai multă energie în chestiunile personale şi sociale dacă doresc să fie susţinuţi de ceilalţi. Este important să fie mai altruişti, să găsească înţelepciunea de a împărtăşi, de a dărui şi primi.

SFATURI
Onoarea şi necinstea nu sunt prezente doar în domeniul tău personal. Fii conştient de valorile sociale şi de sentimentele celorlalţi – învaţă să faci compromisuri. Nici o rană şi nici o nedreptate nu reprezintă o cauză atât de mare încât să îţi îngreuneze inima. Permite-ţi să fii şi slab, şi vulnerabil.

PUNCTE FORTE
– Puternic
– Curajos
– Organizat

PUNCTE SLABE
– Dificil din punct de vedere emoţional
– Nu face compromisuri
– Neatent. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: shutterstock.com)