13 mai – ziua militantului înfocat

lupta-succes

În cele mai multe dintre cazuri, persoanele născute pe 13 mai au o popularitate foarte mare, atât în grupurile sociale apropiate, cât şi în cadrul societăţii în ansamblu.
Cu o uşurinţă aparentă, în cea mai naturală manieră posibilă, nativii pot obţine succesul şi recunosterea pe care mulţi alţii se luptă să o obţină. Din nefericire, această uşurinţă atrage după sine reproşurile. Persoanele născute pe 13 mai sunt deseori acuzate de superficialitate sau de faptul că obţin un succes banal, lipsit de profunzime.

Cei născuţi în această zi au o puternică influenţă asupra celor care îi înconjoară. Din această cauză, ceilalţi trebuie să fie atenţi să nu pună prea mult suflet în relaţia cu aceştia pentru că este posibil să caute doar distracţie. Dacă pe de cealaltă parte nativii doresc să fie deschizători de drumuri, să fie ei cei ce iau hotărârile ar trebui să fie atenţi la corupţie. Cei născuţi în această zi preferă mai degrabă să transmită mesaje prin prezență şi activităţi propriu-zise, decât să o facă cu ajutorul ideilor.

Persoanele care au ca zi de naştere dată de 13 mai sunt rareori pricepute în ceea ce priveşte afacerile financiare. În general, au nevoie de ajutorul cuiva. Deci, le-ar fi de folos să ceară ajutorul unor membri ai familiei care sunt contabili sau care lucrează în domeniul financiar. În acest fel, cu ajutorul unor consilieri de încredere vor reuşi să ţină o evidență corectă a afacerilor. Deseori, nativii acestei zile au un mare dispreţ pentru astfel de preocupări materiale. Ei consideră că nu fac decât să-şi distragă atenţia de la drumul pe care şi l-au ales.

Mişcarea şi călătoriile, de orice fel, sunt importante pentru cei născuţi în această zi. Persoanele născute pe 13 mai cad în depresii atunci când cred că nu mai sunt populare, indiferent dacă este adevărat sau nu. La fel se întâmplă şi în cazul în care, nativii se simt blocaţi într-o ocupaţie sau într-un loc. Munca persoanelor născute pe data de 13 mai va fi vizibil îmbunătăţită dacă acestea îşi vor studia meseria şi tehnologia necesară realizării ei.

Munca se va îmbunătăţi, de asemenea, dacă nativii vor încerca să înţeleagă mai bine, să aprofundeze şi să se preocupe mai mult de ceea ce au de făcut. Cu toate acestea personalitatea pe care o au aceşti indivizi nu favorizează asemenea înclinaţii. Acest lucru se întâmplă pentru că accentul este pus pe naturaleţe, pe a fi autodidact şi pe uşurinţa de a face anumite lucruri. Studiul făcut de o persoană născută pe 13 mai asupra unui domeniu ajută la facerea diferenţei dintre un diletant uşuratic şi un artist, om de afaceri, atlet sau muncitor în adevăratul sens al cuvântului, un profesionist. A accepta că prin studiu se face această mare diferenţă şi a se comporta ca atare este principala provocare pentru nativii acestei zile.

Însă, ei pot alege să-şi exprime în mod natural talentele, să impresioneze pe ceilalţi şi să se bucure de aceasta. La fel de bine, pot alege să fie ei cei care iau decizii importante şi de care depind toţi, în acest fel clădindu-şi un foarte frumos drum prin viaţă. În acesta situaţie, indivizii mai evoluaţi ar trebui să se preocupe şi de a-i ajuta pe cei din jur să evolueze. Astfel, vor deveni cu adevărat responsabili şi vor evita interiorizarea sau autodistrugerea.
Deseori, în viaţa unei persoane născute pe 13 mai poate interveni o răsturnare de situaţie. Această răsturnare de situaţie sau ceea ce o provoacă pot fi motivele unui regres sau ale unei tragedii – pe plan fizic, spiritual său emoţional. Această criză nervoasă prin care vor trece nativii, îi va determina pe aceştia să evolueze din punct de vedere moral şi să capete vederi mai profunde. Dacă acest eveniment, despre care am vorbit, nu apare în viaţa nativilor, aceştia vor avea o experienţă de viaţă mult mai limitată.

SFATURI
Tu hotărăşti. Dacă alegi calea mai dificilă, vei avea parte de multte bucurii dar, de asemenea, vei avea parte de responsabilităţile implicate de folosirea la maxim a capacităţilor tale. Nu te lasa deranjat de cei care critică uşurinţa ta de aface anumite lucruri. Nu te mulţumi cu puţin în ceea ce te priveşte.

PUNCTE FORTE
– Natural
– Jovial
– Nelimitat

PUNCTE SLABE
– Superficial
– Ciudat
– Depresiv (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: leanmfgonline.com)