12 septembrie – ziua cruciatului neînfricat

neinfricat

Persoanele născute pe data de 12 septembrie sunt interesate de cuvinte, de limbaj şi de comunicare în cele mai diverse forme ale acestora.
Nativilor le place foarte mult să aibă o audienţă care să le acorde toată atenţia. Acest lucru nu înseamnă că sunt genul de oameni care se exteriorizează în totalitate. Ei ştiu foarte bine că este important să se stăpânească în anumite momente. Într-adevăr, mulţi dintre nativii acestei zile sunt oameni liniştiţi şi tăcuţi.

Sunt persoane active şi harnice. Preferă să aştepte până se iveşte ocazia să poată lăsa faptele să vorbească de la sine. Preţuiesc prea mult cuvintele pentru a le folosi pentru laude.

Problemele legate de etică sunt foarte importante pentru nativii zilei de 12 septembrie. Cei care vor avea cariere publice sau administrative vor fi foarte capabili în această poziţie, vor organiza într-un mod optim un grup social şi îl vor conduce pe o cale dreaptă şi eficientă.

Dacă este necesar, cei născuţi în această zi vor înfrunta fără frică provocările şi dificultăţile de orice fel. Sunt convinşi că în cele din urmă adevărul va triumfa. Pentru ei adevărul reprezintă binele, însă nu sunt în nici un caz idealişti visători. Dimpotrivă, nativii sunt indivizi duri cu o atitudine critică, greu de înşelat sau corupt.

Sunt extrem de cinstiţi şi opun foarte mare rezistenţă atunci când este vorba de mită sau de orice alt fel de influenţă. Preferă să rămână obiectivi în aproape orice dispută. Cu toate acestea, atunci când le sunt stârnite pasiunile, cei născuţi în această zi se vor implica în luptă în felul în care cred ei că este cel mai bine.

Persoanele născute pe data de 12 septembrie nu sunt intodeauna uşor de sensibilizat. Atât la locul de muncă cât şi acasă sunt destul de retraşi. Se înconjoară cu tot felul de mecanisme de apărare. Aceste mecanisme îngreunează iniţierea şi menţinerea unei relaţii cu aceşti nativi.

Ei simt uneori nevoia de a se izola pentru a se putea concentra. Păstrarea echilibrului mental este un obiectiv de maximă importanţă pentru cei născuţi în această zi. Sunt sensibili la stres şi predispuşi la căderi nervoase în cazul în care le este compromisă intimitatea.

Sunt destul de expansivi atunci când este vorba de proiectele şi planurile lor, dar, în ciuda acestui fapt, nativii sunt prea pragmatici şi realişti. Ei nu vor deveni niciodată optimişti incurabili. Sunt animaţi de o atitudine calculată, chiar cinică atunci când se confruntă cu un comportament prea entuziast, isteric sau prea fantezist.

Nativii cred că fiecare om ar trebui să fie natural şi să îşi arate adevărata fire. Persoanelor născute pe data de 12 septembrie le place să îşi coloreze limbajul cu doze substanţiale de ironie şi umor sec. Trebuie să fie atenţi să nu îşi facă prea mulţi duşmani în acest fel şi mai ales să se ferească de persoanele ce provin din lumea interlopă sau din cercuri politice şi sociale importante.

Cheia succesului nativilor acestei zile constă în puterea lor de a-şi echilibra latura fizică şi intelectuală, în abilitatea de a-şi stăpâni energiile nervoase şi critice. Cei născuţi în această zi sunt avantajaţi şi de faptul că se pot retrage din viaţă activă atunci când au nevoie de o perioadă de odihnă.

Aceste persoane foarte energice vor avea parte de câteva provocări în viaţă. Va fi destul de dificil să îşi organizeze viaţa privată. Vor fi nevoiţi să facă ordine, începând cu prietenii apropiaţi şi familia şi terminând cu relaţia intimă în care sunt implicaţi. Trebuie să înveţe să împărtăşească lucrurile însemnate şi să înveţe să facă compromisuri atunci când este vorba de propria fericire.

SFATURI
Încearcă să ai o viaţă personală decentă. Temperează-ţi pornirea de a munci continuu dacă vrei să trăieşti mai mult. Întinde-te cât îţi ajunge pătură. Altfel spus, nu mai face promisiuni pe care nu le poţi respecta. Ai grijă de sănătatea ta, măcar din consideraţie pentru cei apropiaţi.

PUNCTE FORTE
– Cinstit
– Spiritual
– Curajos

PUNCTE SLABE
– Sec
– Cinic
– Închis (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: vaultassociates.com)