12 martie – ziua marelui salt

determinare

Persoanele născute în această zi sunt curajoase, hotărâte şi destul de dure pentru a rămâne în picioare în fata eşecurilor şi deazmagirilor vieţii. Lupta nu le este străină celor născuţi pe 12 martie şi se vor folosi de experienţa lor variată pentru a depăşi eventualele probleme.

Ei par să prospere şi să evolueze în urma depăşirii obstacolelor de orice tip. Într-o oarecare măsură, ei sunt capabili să preia oricare dintre abilităţile naturale cu care au fost înzestraţi şi să le ducă la limită. Uneori se întâmplă să aibă un punct de vedere sau un concept ferm în legătură cu ce fel de persoană doresc să devină.

Oricum, este important ca nativii zilei de 12 martie să se menţină pe o direcţie deoarece au tendinţa să-şi irosească energia în mai multe direcţii, datorită multiplelor talente cu care sunt înzestraţi. Cei care se lasă duşi de val, ar trebui să se limiteze la câteva domenii înrudite.

Majoritatea personelor născute pe data de 12 martie sunt neînfricate şi se aventurează în situaţii riscante, pe care majoritatea oamenilor le-ar evita cu orice preţ. Probabil, ei consideră că cele mai mari recompense se acordă celor care au destinul de a pune toate lucrurile în ordine.

Oricum, nu se poate nega faptul că pericolul în sine îi atrage, la fel ca şi controversa. În secret, le place să se ştie subiect de conversaţie, deşi aparent neagă acest lucru. Adesea, nativii zilei de 12 martie dau impresia că nu vor nimic altceva decât să fie lăsaţi în pace, în lumea lor misterioasă, privată. Aceasta se întâmpla până în momentul în care nativii se dezvăluie brusc, uneori chiar lăudându-se cu propriile realizări.

De obicei, persoanele născute pe data de 12 martie cred în ceea ce se afla dincolo de aici şi acum – cu alte cuvinte, în alte planuri ale existenţei, în alte realităţi. Totuşi, imaginea pe care o oferă este destul de inflexibilă şi de prozaică. Ei au un mod de a combina fizicul cu metafizicul, dezvăluindu-l pe primul, dar fiind destul de inteligenţi pentru a-l pune pe acesta în slujba celuilalt.

Ei ştiu că totul în această viaţă este trecător. Fie că sunt persoane religioase sau au cunoştinţe spirituale consistente, fie că nu, ei recunosc că există principii şi forme eterne care se află în spatele acestui spectacol trecător. Totuşi, nativii cu un nivel intelectual mai ridicat dau dovadă de o remarcabilă capacitate de gândire la un nivel abstract.

Nativii care sunt foarte entuziaşti trebuie să aibă grijă să nu se lase purtaţi de credinţa lor în întâmplări suprarealiste. Până când nu îşi dezvoltă o înţelegere profundă a principiilor metafizicului şi ezotericului, vor avea tendinţa de a-şi submina stabilitatea emoţională dacă vor exagera cu permiterea acestui fel de gânduri.

O dezvoltare simultană a scopurilor lumeşti şi spirituale li se potriveşte în general mai bine, intensificându-le viaţa de zi cu zi şi promovând stabilitatea necesară pentru meditaţii metafizice. Echilibrul este cheia pentru reducerea pericolelor asociate cu astfel de salturi ale gândirii şi acţiunii.

SFATURI
Stabileşte un echilibru între latura ta fizică şi cea metafizică. Învaţă să ai mai multă încredere şi să împărtăşeşti. Lasă trecutul în urmă şi fereşte-te de senzaţional. Învaţă să îţi exprimi partea cea mai bună din tine, dar nu-ţi nega slăbiciunile. Acceptă totul aşa cum este.

PUNCTE FORTE
– Îndrăzneţ
– Intens
– Visător

PUNCTE SLABE
– Nepăsător
– Instabil
– Nesăbuit (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: 121bposervices.co.za)