11 septembrie – ziua alegerilor dramatice

dramatic

De obicei, vieţile persoanelor născute pe data de 11 septembrie depind foarte mult de deciziile vitale şi dramatice pe care sunt forţate să le ia.
Aceste decizii îi pot afecta pe nativi încă din tinereţe, în jurul vârstei de 16 ani. Mai târziu, viaţă şi cariera lor s-ar putea să se desfăşoare liniştit, dar după ce îşi vor găsi drumul în viaţă se vor confrunta cu numeroase şi neaşteptate momente de răscruce. Într-o societate limitată, cel mai mare drept al unui individ este puterea de a lua singur hotărâri. Nativii ştiu să profite de acest lucru şi să folosească puterea cu ajutorul deciziilor pe care le iau.

Nativilor zilei de 11 septembrie le place să şocheze şi se mândresc că au curaj să facă faţă provocărilor riscante. De multe ori se vor lăuda cu faptele lor extraordinare şi vor respinge tot ceea ce este plictisitor, mediocru şi lumesc. Cu toate acestea, cei născuţi în această zi au mare nevoie de stabilitate, aceasta fiind găsită numai în căldura şi iubirea oferite de mediul familial.

În mod constant, în viaţa nativilor îşi va face simţită prezenţa conflictul între părerea pe care o au despre ei înşişi (se consideră persoane foarte noncomformiste) şi adevărata lor personalitate (care de cele mai multe ori este foarte convenţională).

Persoanele născute pe data de 11 septembrie pot fi foarte critice şi moralizatoare. În mod paradoxal, ele pot fi atât adeptele unei iubiri libere, fără îngrădiri, dar şi adeptele unei fidelităţi extraordinare. Nativii nu vor considera că există contradicţii între aceste două atitudini. Cei născuţi în această zi sunt adesea dispuşi să îşi expună public atributele fizice. În acelaşi timp, în alte privinţe se dovedesc extrem de moralişti. Un subiect important pentru viaţa acestor nativi este emanciparea sexuală.

În privinţa convingerilor politice, este posibil ca nativii să aibă vederi destul de liberale. Ei cred în emanciparea femeilor şi a grupurilor minoritare, dar şi în evoluţia oamenilor oprimaţi. Cei născuţi în această zi dispreţuiesc orice tip de atitudine condescendentă a celor care deţin puterea sau din partea politicienilor, atitudine îndreptată spre oamenii de rând. Nativii resping orice gen de falsă emoţie sau compasiune.

Mai presus de orice, urăsc snobismul. Pentru cei născuţi în această zi sentimentele umane sunt sacre. Consideră că nimeni nu ar trebui să se joace sau să profite de aceste sentimente. Cu toate acestea, nativii sunt înclinaţi să îi influenţeze emoţional pe cei din jurul lor. La fel de bine ar putea fi acuzaţi de manipulare în această privinţă. În mod clar, cei născuţi în această zi ştiu cum să obţină ceea ce doresc, indiferent de felul în care obţin acest lucru.

De cele mai multe ori, inteligenţa lor deosebită îi va ajuta să îşi prezinte cazul într-un mod direct, logic şi clar. Sunt manageri extraordinari şi au talente organizatorice deosebite. Sunt capabili să obţină cu numai câteva cuvinte tot ceea ce vor de la cei pe care îi au în subordine sau de la colegii lor.

Nativii zilei de 11 septembrie iubesc în mod deosebit copiii şi vor fi părinţi extraordinari. Trebuie să evite însă lipsa de consecvenţă în comportament şi, de asemenea, trebuie să evite să fie în unele situaţii prea severi şi prea critici, iar în alte situaţii prea indulgenţi şi prea liberali. Atunci când nu sunt interesaţi de sentimentele altora nu au un comportament prea plăcut. Nativii ar trebui să îşi controleze mai bine aceste atitudini schimbătoare.

SFATURI
Nu mai fi atât de serios în ceea ce te priveşte. Fii mai iertător. Încearcă să înţelegi ce îi determină pe oameni să acţioneze într-un anume mod. Nu este nevoie să fii un adept prea înfocat al secretelor. Dezvoltă-ţi talentele cu care ai fost înzestrat. Acceptă că poţi avea parte şi de eşecuri.

PUNCTE FORTE
– Liberal
– Afectuos
– Dramatic

PUNCTE SLABE
– Prea uşor de plictisit
– Manipulator
– Critic (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: nature.desktopnexus.com)