11 lucruri care fac un bărbat să fie sexi în ochii femeilor

barbat-sexi1

Ce îi face pe bărbaţi să fie sexi? Să fie oare ochii, părul, zâmbetul sau lăţimea umerilor? Publicaţia britanică „Huffington Post” a încercat să afle răspunsul de la cititoarelor sale, cărora le-a propus să răspundă la întrebarea: „Care este primul lucru pe care îl remarcaţi la un bărbat?”. Pe baza acestor răspunsuri tabloidul a întocmit o listă a lucrurilor care un bărbat să fie sexi.

1.Forţa

Nu este vorba neapărat de forţa fizică, deşi o pereche de pectorali nu strică nimănui. Este vorba de forţa interioară. De forţa bărbatului sigur pe el. Nu există nimic mai sexi decât un bărbat care ştie să-şi controleze impulsurile şi furia şi a cărui atitudine degajată, lipsită de aroganţă, lasă să se înţeleagă că nu trebuie să dovedească nimic nimănui.

2.Vulnerabilitatea

Un bărbat nu este puternic dacă nu este şi vulnerabil. Este bărbat cel care are curajul să spună ceea ce-şi doreşte sau de ce îi este teamă, să-şi recunoască greşelile şi să le depăşească. Fără transparenţă nu poate exista intimitatea care face ca relaţiile să rămână sexi chiar şi după ce pasiunea s-a estompat.

3.Integritatea

Este ceea ce face diferenţa între un băiat şi un bărbat. Chiar dacă la început pot fi considerate sexi, narcisismul, minciuna şi micile trucuri în interes personal nu pot să dureze. Nu există nimic sexi la un bărbat care se dă drept ceea ce nu este şi care îşi bate joc de stricăciunile pe care le lasă în drumul său.

4.Intelectul

Un bărbat inteligent este sexi. Nu este vorba neapărat de IQ, ci de aspectele inteligenţei, de reflectarea critică, de setea nepotolită de a învăţa ceva nou. Nu contează dacă este frumos de pică. Dacă un bărbat nu poate seduce prin mintea sa, alchimia sexuală nu se leagă.

5.Simţul umorului

Un bărbat lipsit de umor este ca un duş rece la picioare. Nu te poţi înţelege cu cineva care ia lucrurile în serios şi prea personal. Femeile pun uneori semnul egal între umor şi inteligenţă. Spiritele luminate ştiu să descifreze nuanţele. Umorul te poate salva din orice situaţie. Un bărbat lipsit de umor nu este deloc sexi.

barbat-sexi3

6.Amabilitatea

A încerca să stabileşti o relaţie cu cineva care este mereu în defensivă şi nu lasă niciodată garda jos este epuizant. Compasiunea, empatia, toleranţa şi un zâmbet plin de înţelegere vor dezarma orice femeie. Amabilitatea pur şi simplu face o persoană să fie sexi.

7.Generozitatea

Bani, dar şi sentimente. Zgârcenia îndepărtează orice femeie, dar a cheltui banii nesăbuit este o dovadă a lipsei de control şi de autoapreciere. A numără însă fiecare bănuţ este un semn că există unele probleme. În general, avarii nu sunt amanţi buni.

8.Tandreţea

Un mic sărut pe gât, o atenţie, un cap înclinat pe umăr… Un bărbat care dă dovadă de afecţiune, căruia îi place să atingă este foarte sexi.

9.Capacitatea de a fi atent

Există bărbaţi care sunt atenţi doar la propriile probleme. Această introspecţie şi ambiţie de a-şi urmări propriul interes este uneori semn de nesiguranţă. La capătul opus, capacitatea de a fi atent la problemele partenerei ilustrează siguranţă de sine, iradiază încredere şi funcţionează ca un magnet sexi.

10.Partenariatul

Singurul loc unde femeia vrea să fie dominată este în dormitor, cu condiţia ca ea să fie de acord. În orice alt context, bărbatul trebuie să ştie să cedeze, să facă compromisuri, să dea dovadă de reciprocitate şi parteneriat. Bărbaţii care simt nevoia să manipuleze pentru a se arăta virili nu sunt deloc sexi.

11.Încrederea sexuală

Adevărata încredere sexuală nu este dată de dimensiunea penisului sau de numărul de cuceriri. Este vorba de acea atmosferă care se creează graţie autorităţii emanate, a capacităţii de „a citi” dorinţele partenerei, de senzualitatea prelungirii clipei printr-o privire tandră şi totodată vulnerabilă. Un bărbat cu un libido puternic, dar care poate să-şi controleze impulsurile şi care ştie ce vrea din punct de vedere sexual este sexi pentru orice femeie. (Text: Agerpres, Foto: girlschase.girlschaseinc.netdna-cdn.com)