11 februarie – ziua confortului sporit

confort-lux

Mulţi dintre cei născuţi pe 11 februarie îşi aduc contribuţia la îmbunătăţirea calităţii vieţii din jurul lor. Asemenea îmbunătăţiri pot fi de natură conceptuală, inventivă sau de o varietate distinctă.

Conceptul cheie pentru nativii zilei de 11 februarie este îmbunătăţirea permanentă, deoarece ei consideră că lucrurile nu sunt atât de confortabile sau eficiente cum ar putea fi în realitate.

Deşi confortul şi luxul pot fi rezultatele eforturilor lor, majoritatea nativilor zilei de 11 februarie nu sunt adepţii luxului. Naivii mai puţin evoluaţi vor căuta în mod constant să obţină plăcere, dar la un moment dat vor avea parte de dezamăgire, gelozie, posesivitate şi durere. Pentru nativii mai evoluaţi ai zilei de 11 februarie, îmbunătăţirea situaţiei celorlalţi este o sarcină creativă pe care ei o urmează cu ardoare şi dedicaţie.

Contribuind la calitatea vieţii celorlalţi, nativii zilei de 11 februarie doresc să facă viaţa mai uşoară, mai plăcută şi mult mai plină de semnificaţie. Îmbunătăţirile naturii practice pot fi un mijloc de a rezerva mai mult timp şi energie pentru preocupări intelectuale, creative şi spirituale. Într-adevăr, cei născuţi în această zi se remarcă prin faptul că sunt capabili să se bucure de plăcerile vieţii, fără a pierde din vedere ceea este important pentru ei.

Libertatea este tema centrală în vieţile nativilor zilei de 11 februarie. Depăşirea limitărilor corpului reprezintă pentru ei o provocare. De fapt, nativii zilei de 11 februarie nu suportă să fie împiedicaţi de dezavantaje, indiferent că sunt fizice, mentale sau financiare. Din dorinţa lor de a-şi îmbunătăţii grupul de prieteni, familia sau cunoştinţele, ei vor demonstra că există o cale mai bună de a rezolva lucrurile, dar vor sfârşi prin a fi respinşi pentru acest lucru.

Persoanele născute pe data de 11 februarie pot trece cu vederea faptul că oamenii preferă să fie lăsaţi să îşi rezolve problemele în stilul lor propriu, chiar dacă vor face greşeli. Cu siguranţă poate fi dificil să vezi oameni incăpăţânaţi sau absurzi care repetă aceleaşi greşeli fără a încerca să profite de oportunităţile de îmbunătăţire

Nativii zilei de 11 februarie care vor ajunge pe poziţii înalte în societate pot fi priviţi cu neîncredere de către spiritele mai reacţionare, care se simt ameninţate de schimbare şi progres. Astfel, pentru a avea un succes de durată, va fi nevoie ca ei să cultive într-o măsură destul de mare tactul şi diplomaţia şi să înveţe să recunoască situaţiile pe care trebuie să le evite.

SFATURI
Încearcă să te gândeşti mai mult la dorinţele oamenilor şi nu doar la nevoile lor aparente. Respectă intimitatea celorlalţi. Urmează-ţi idealurile şi principiile, dar nu le impune familiei şi prietenilor.

PUNCTE FORTE
– Săritor
– Inventiv
– Înţelegător

PUNCTE SLABE
– Excesiv
– Exagerat de implicat
– Insensibil. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: a2ua.com)