10 decembrie – ziua fervorii interioare

introvertit

Persoanele născute pe 10 decembrie tind să îşi interiorizeze sentimentele şi trec prin viaţă prea puţin convinşi de valoarea lor. Dacă atrag atenţia asupra lor, este foarte probabil că acest lucru le va întări convingerea sau va servi cauzei lor.
Mândria, orgoliul, aroganţa şi egoismul par uneori să fie concepte necunoscute pentru aceşti indivizi a căror dorinţă este să le fie de folos altora. Ceilalţi înţeleg rareori profunzimea emoţiilor resimţite de nativii acestei zile, emoţii care reprezintă un aspect privat şi cu greutate împărtăşit. Într-adevăr, singurul cadou pe care cei născuţi în această zi îl pot face este să se arate pe ei înşişi aşa cum sunt, pentru că acest gest indică o mare încredere.

Credinţa este un motiv important în viaţa persoanelor născute în 10 decembrie. Persoane devotate, se închină la altarul caracterului, înţelepciunii, moralităţii şi respectă numai cele mai rafinate caracteristici ale naturii umane. Foarte des, oricum, îşi rezervă cel mai mare interes pentru subiecte mai pământeşti deoarece recunosc instinctiv că fiinţele se ridică rareori la nivelul celor mai înalte idealuri.

Nativii zilei de 10 decembrie manifestă o fascinaţie deosebită mai ales pentru natură, fie că este vorba de animale, viaţa plantelor sau locuri din natură necălcate de picior omenesc. Profunzi din punct de vedere filosofic, cei născuţi în această zi petrec mult timp punându-şi întrebări existenţiale.

Fie că îşi pun credinţa în Dumnezeu, în Natură, în Univers, fie în legi ale ştiinţei sau într-un spirit călăuzitor aflat în spatele tuturor lucrurilor, ei îşi vor pune în general credinţa în ceva. Astfel de lucruri nu sunt pentru ei exclusive în mod mutual.

Nativii zilei de 10 decembrie dau adesea impresia că sunt dintr-o altă lume. Ei par să trăiască pe o planetă foarte îndepărtată de meschinăria şi suferinţele vieţii de fiecare zi. Din acest motiv, s-ar putea să le fie greu să îşi găsească locul în societate şi să găsească un partener cu care să îşi împărtăşească idealismul debordant. Dacă vor găsi o astfel de persoană, aceasta le va servi ca apărare, protecţie şi sprijin.

Cel mai adesea, este un mare noroc pentru cei interesaţi atunci când persoanele născute în dată de 10 decembrie îşi asumă o poziţie de conducere, deoarece vor fi nişte şefi receptivi şi înţelegători, care păstrează relaţii bune cu coechipierii lor şi au o abilitate deosebită de a rămâne în afară certurilor şi de a evita conflictele fără câştig de cauză.

Cei născuţi în această zi sunt cel mai adesea părinţi buni, grijulii şi interesaţi – atâta vreme cât partenerul lor va avea un rol activ în împărţirea responsabilităţilor de părinte. Din nefericire, rar se întâmplă că natura lor sensibilă să poată face faţă la ceea ce li se cere pentru a obţine puterea. În mod recunoscut, indivizii născuţi în 10 decembrie nu pot face faţă stresului şi, ca atare, rolurile cu mare răspundere ar trebui acceptate numai dacă acestea pot fi manevrate cu sânge rece şi dacă, într-un final, le pot oferi genul de viaţă confortabilă şi intimitatea de care au nevoie.

SFATURI
Încearcă să te opui tentaţiei de a te sustrage din această lume. Menţine legătura cu ceilalţi. Ai încredere în oameni, precum şi în Dumnezeu sau natură. Nu te teme de respingere. Luptă-te pentru a te face auzit dacă este nevoie.

PUNCTE FORTE
– Calm în interior
– Recunoscător
– Spiritual

PUNCTE SLABE
– Enigmatic
– Singuratic
– Solitar (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: tinybuddha.com)