1 septembrie – ziua înţelepciunii

intelepciune

Persoanele născute pe 1 septembrie sunt dure şi capabile să rezolve dificultăţile rezervate de soartă. Ei au tendinţa de a fi pragmatici, practici, dar şi fermecători.
Ei abordează viaţa într-o manieră directă şi corectă. Cei născuţi astăzi au adesea fantezii spectaculoase, dar demonstrează că sunt înzestraţi cu talentul de a le pune în practică. Avantajul lor este că reuşesc să obţină succese financiare de pe urma acestor idei.

Nativii zilei de 1 septembrie acordă muncii lor o importanţă deosebită. Ei detestă intervenţiile celorlalţi în ceea ce întreprind sau tentativele de a le investiga eforturile. Sunt, totuşi, capabili să asculte critici constructive, fiind întotdeauna interesaţi să cunoască modul în care ar putea face un lucru mult mai bine. Pot fi consideraţi oarecum perfecţionişti şi astfel vor fi deschişi sugestiilor de îmbunătăţire.

Deşi persoanele născute pe 1 septembrie sunt orientate spre latura intelectuală, latura lor fizică este de asemenea extrem de bine dezvoltată. În cazul în care nevoile laturii lor fizice nu sunt îndeplinite, atât prin apreciere, cât şi prin stimulare, ei vor fi nefericiţi şi frustraţi. Tipi combatanţi, ei sunt întotdeauna pregătiţi să îşi demontreze spusele cu fapte.

În general, nu vor pregeta să intre în luptă. Trebuie să fie atenţi să nu îi afecteze prin atacurile lor prea directe pe cei prea sensibili. Nativii zilei de 1 septembrie sunt atât de convinşi de nevoia unei persoane de a se apăra încât ei îşi vor încuraja copiii sau pe cei dragi să înveţe arte marţiale sau alte forme de auto-apărare. În fiecare aspect al vieţii lor, nativii zilei de 1 septembrie vor căuta o uniune a intelectului cu latura fizică.

Dacă, de exemplu, plănuiesc o petrecere sau un picnic, le place să îşi suflece mânecile şi să se apuce ei înşişi de gătit sau de curăţenie. Dacă în cadrul activităţii profesionale le vine o idee sau descoperă un sistem aparte, nu vor fi fericiţi până ce nu îl vor implementa şi chiar menţine în funcţiune.

Satisfacţia sexuală este importantă pentru nativii zilei de 1 septembrie, dar au nevoie de parteneri a căror minte să fie cel puţin la fel de interesantă ca şi corpul acestora. Persoanele născute pe data de 1 septembrie trebuie să înveţe să accepte faptul că nu toţi gândesc la fel ca ei în anumite privinţe.

Există şi nativi care vor considera că este mult mai confortabil să păstrezi o distincţie clară între activităţile intelectuale şi cele fizice. Această diferenţă poate cauza neînţelegeri cu partenerii lor în dragoste. În plus, nativii zilei de 1 septembrie trebuie să înveţe să fie mai puţin implicaţi în carierele lor şi să nu se rezume doar la vacanţe când este vorba de distracţie.

Cei născuţi astăzi vor avea de înfruntat multe conflicte. Ei sunt nişte supravieţuitori, dar, asemeni tuturor, au anumite limite. În unele cazuri, nu trebuie să-şi forțeze norocul, ci mai degrabă să se mulţumească cu ceea ce au, să accepte inclusiv pierderile şi să ştie să se oprească la momentul oportun. Deoarece tendinţa lor de a nu renunţa niciodată este destul de puternică, vor fi nevoiţi să înveţe această lecţie în condiţii mai puţin prielnice.

SFATURI
Învaţă să renunţi şi să te retragi la momentul potrivit sau chiar să te fereşti de anumite lucruri. Este posibil să nu fii atât de puternic pe cât te consideri. Fii reţinut atunci când dai sfaturi. Încearcă să nu pari excesiv de serios şi sobru. Cercetează permanent şi învaţă de la alţii.

PUNCTE FORTE
– Conştiincios
– Fizic
– Neînfricat

PUNCTE SLABE
– Insistent
– Neînduplecat
– Decis (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: tinybuddha.com)