Ziua de naştere: 30

 width=
Cei născuţi pe 30 sunt populari, dar se plictisesc cu uşurinţă
. Asemănători celor născuţi pe data de 3, au mulţi prieteni şi sunt în permanenţă în centrul atenţiei, pentru că sunt animatori înnăscuţi. lubesc viaţa şi sunt înzestraţi cu o inteligenţă care uneori este chiar prea pătrunzătoare.

 Oameni fericiţi, au mereu tendinţa să-şi irosească energia.

Ar trebui să vă puneţi în evidenţă creativitatea şi să nu vă mai irosiţi în zadar talentul dumneavoastră. Esenţial pentru fericirea dumneavoastră este să vă găsiţi un mod de exprimare a vieţii interioare. De aceea, singurele profesii în care veţi face faţă sunt cele în care trebuie să vă folosiţi imaginaţia.

Problema pentru dumneavoastră constă tocmai în găsirea unuia semenea serviciu, deoarece nu sunteţi genul de persoana focalizată pe muncă. În prezent, vă trăiţi viaţa după propriile toane, ceea ce vă face imprevizibili, dar totuşi simpatici. Aveţi un fel de a fi încântător, ceea ce vă permite să jucaţi pe degetul mic persoanele de sex opus.

Poate că ar trebui să acordaţi mai mult timp pentru o anumită sarcină, deoarece răbdarea şi perseverenţa nu sunt punctele dumneavoastră forte. În plus, sunteţi o persoană încăpăţânată, care acceptă foarte rar sfaturile celor din jur. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: all-free-download.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 3, 12, 21 sau 30 (cifra de vibraţie 3)