Ziua de naştere: 27

 width=
Omenoşi dar nerăbdători, asemănători celor născuţi pe data de 9, nativii zilei de 27 sunt firi independente şi calme, greu de înfuriat, dar care, odată stârniţi, îi intimidează pe cei din jur.

În multe cazuri sunt atraşi de religie sau de ştiinţă, le place să călătorească şi, în general, sunt înzestraţi cu o imaginaţie foarte bogată.

Aţi fost o persoană răsfăţată de succes. Aveţi abilităţi extraordinare şi duceţi la bun sfârşit tot ceea ce vă propuneţi. Când ceva nu vă reuşeşte, vă încrâncenaţi foarte tare. Aceasta va avea ca efect scăderea încrederii în propria dumneavoastră persoană, lucru negativ de altfel pentru toată lumea.

Va fi foarte greu pentru dumneavoastră să vă găsiţi o profesie care să vă permită să vă manifestaţi aşa cum sunteţi şi nu numai să primiţi şi să executaţi ordine. Preferaţi să fiţi dumneavoastră şeful şi chiar aveţi calităţi de conducător.

Partenerii dumneavoastră nu vor avea motive să se plângă. Oricine are nevoie de ajutor poate să apeleze la dumneavoastră. Se poate spune că doar motivaţia dumneavoastră va fi cea care va determina cât de departe veţi ajunge. Pentru a nu vă pierde încrederea în dumneavoastră, ar fi bine să nu vă fixaţi ţelurile prea sus şi să nu vă intimidaţi de probleme minore. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: commons.wikimedia.org)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 9, 18 sau 27 (cifra de vibraţie 9)