Selena Gomez, persoana cea mai urmărită pe Instagram

Selena Gomez

Cântăreaţa şi actriţă americană Selena Gómez este persoana cu cei mai mulţi followeri pe reţeaua de socializare Instagram, după cum a declarat însăşi artista, depăşind astfel recordul prietenei sale Taylor Swift, tot cântăreaţă, şi al fostului său iubit Justin Bieber, relatează EFE.

Cântăreaţa a mulţumit printr-un clip postat pe aplicaţia SnapChat pentru cei peste 69,4 milioane de followeri şi pentru sprijinul primit.

„Vă salut pe toţi, sunt persoana cea mai urmărită pe Instagram. Vă mulţumesc!”, a spus emoţionată Selena Gomez.

Cu cei 69,4 milioane de followeri, artista devine cea mai populară persoană de pe această reţea socială de fotografii şi videoclipuri, pe lângă faptul de a fi unul din puţinii utilizatori ai Instagram cu peste 3 milioane de „like-uri” la trei dintre postările sale.

Fosta actriţă a studioului Disney a reuşit să o devanseze pe Taylor Swift, care până acum ocupa prima poziţie cu 69,2 milioane de followeri şi pe fostul său iubit, cântăreţul canadian Justin Bieber, care numără 61,6 milioane de followeri.

În cele 1.131 de postări pe contul său, tânăra vedetă prezintă fanilor săi fotografii din viaţa ei zilnică, amestecând scene de familie cu cele profesionale, sau poze în care apare înconjurată de alţi artişti precum nedespărţita sa prietenă Taylor Swift sau actorii Brad Pitt şi Jennifer Aniston. (Text: Agerpres, Foto: selenagomez.com)