Remy Bonjasky vine la Superkombat Bucureşti

Remy Bonjasky

Unul dintre cei mai mari luptători din toate timpurile, surinamezul Remy Bonjasky, va fi prezent pe 23 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pentru a asista la gala Superkombat, iar cu o zi înainte va lansa în România o tehnologie revoluţionară pentru pregătirea fizică.

În vârstă de 39 de ani, Bonjasky, poreclit „The Flying Gentlemen”, are în palmares trei titluri de campion mondial K-1, în Japonia, şi de-a lungul timpului a învins legende precum Ray Sefo, Ernesto Hoost, Francois Both, Cro Cop şi Alistair Overeem.

„Întotdeauna este o plăcere să vin în România, oamenii sunt primitori, iar galele Superkombat au ajuns la un nivel extraordinar. Anul trecut am fost la două dintre ele, la Constanţa şi Almere, şi mă aştept ca şi cea de la Bucureşti să fie la fel de spectaculoasă”, a spus starul originar din Paramaribo, care a donat şi o pereche de mănuşi cu autograf pentru licitaţia caritabilă care va avea loc vineri 15 mai, la Ambasad’Or Events din Otopeni şi la care participă mai mulţi sportivi mari din România.

De altfel, Remy Bonjasky va fi invitat special pentru lansarea oficială a Vision Body în România, singura tehnologie de electrostimulare Wireless din lume, programată pentru vineri 22 mai, la Fit4You Luxury Dorobanţi.

„E un sistem cunoscut deja în Olanda, pentru că îţi lucrează muşchii de cinci ori mai repede decât dacă te-ai antrena în modul clasic. Practic, rezumi o oră la sală la un antrenament de 20 de minute, e ceva revoluţionar”, a declarat triplul campion K-1.

Promoţia Superkombat revine la Bucureşti, pe 23 mai, la Sala Polivalentă, cu un spectacol incendiar, transmis în direct în 90 de ţări, şi din care nu vor lipsi fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, iar o parte din încasări va fi donată unor spitale de oncologie. Cele mai ieftine bilete costă 20 de lei şi s-au pus deja în vânzare. (Text: Agerpres, Foto: kickboxingplanet.com)