Prima bere tartinabilă din lume

bere-tartinabila

Un producător de bere din Scoţia a lansat prima bere tartinabilă din lume. Innis & Gunn, o marcă de beer kitchen, restaurante specializate în versiuni culinare ale berii, a profitat de deschiderea unei noi unităţi pentru a lansa ceea ce producătorul prezintă ca o premieră mondială, o pastă tartinabilă de bere, scrie directmatin.fr.

Ca aspect, ea seamănă mult cu un jeleu, iar Innis & Gunn asigură că cei care vor călca pragul restaurantului său din Dundee (Scoţia) sunt invitaţi să ia acasă câte un borcan al cărui conţinut îl pot întinde pe pâine sau biscuiţi dimineaţa sau pune alături de mâncărurile lor favorite.

Dougal Sharp, fondatorul Innis & Gunn, producător de bere, păstrează secretul pastei de bere „Marm & Ale”, arătând doar că în ea a amestecat două dintre cele mai bune beri ale sale, ţinute în butoaie de stejar.

Oferta lui s-a bucurat de o promovare generoasă în presa locală, care a arătat că lansarea pastei de bere demonstrează efortul creator al producătorului, acela „de a împinge limitele a ceea ce se poate face cu berea datorită inovaţiei şi experimentării”. (Text: Agerpres, Foto: bustle.com)