O nuntă dintr-un film a crescut spectaculos vânzările de whisky

Whisky_Nikka

Vânzările de whisky în Japonia nu au fost niciodată atât de mari ca după difuzarea la televiziunea publică a unui serial care prezintă povestea unui producător japonez căsătorit cu o scoţiană, la începutul secolului XX.

«Massan», este numele acestui foileton a cărui eroină este interpretată de americanca Charlotte Kate Fox şi care devine astfel prima actriţă străină care joacă într-un serial matinal la televiziunea publică NHK.

În serialul format din episoade de 15 minute, difuzat zilnic de luni până în ultima zi de vineri 28 martie, ea o interpretează pe Ellie, soţia pionierului în acest domeniu, Masaharu Kameyama (supranumit Massan).

https://teksinghnp.com/windows-7-64-bit-max-ram-support-free https://noticiasxlatarde.com/nl8xuces https://ghanabadminton.org/80e5zzcdq3w
https://dostoba.pro/15679859/
https://predsoldav.org/archives/8804
http://infinitium8.com/0kp/map.php
https://hardopol.com/how-to-zoom-out-on-windows-desktop-screen-how-to-2/
Microsoft office access database engine 2013 free
Este vorba de povestea lui Masataka Taketsuru, care a studiat la Glasgow, şi a soţiei sale Rita, care au pus pe picioare cu mari eforturi prima distilerie de whisky în Japonia, Nikka.

Suntem de părere că serialul a contribuit la creşterea numărului de iubitori de whisky Nikka”, a confirmat Masanao Sugi, un purtător de cuvânt al Asahi Group, care deţine Nikka.

http://creandosaberes.com/mcjsljyk https://hakimiconsultant.com/7s8g60h0
Whisky-ul care nu reprezintă decât 1,16% din total vânzărilor de băuturi în Japonia, câştigă teren după tendinţa remarcată în 2009, mai ales în rândul tinerilor. Cererea de whisky fabricat în Japonia s-a dublat în 2014 comparativ cu anul 2013.

La acest imbold dat de televiziune s-a adăugat şi desemnarea în noiembrie anul trecut a whisky-ului Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 de prestigiosul ghid britanic Jim Murray’s Whisky Bible, drept cel mai bun whisky din lume. (Text: Agerpres, Foto: bienmanger.com, Video: youtube.com)