Numerele norocoase la loto pentru fiecare zodie

0
18

noroc-loterie

Cine nu a visat măcar o dată că s-a îmbogăţit peste noapte? Norocul poate să surâdă oricui, fără excepţie, chiar dacă prin natura lor unele persoane sunt mai adesea favorizate de soartă.

Jocul la loterie este una din cele mai încercate modalităţi prin care românii, dar şi participanţi din întreaga lume speră în egală măsură să devină milionari peste noapte. Sumele colosale la care ajung reporturile şi jackpot-urile atrag tot mai mulţi jucători de la o săptămână la alta, chiar de la o zi la alta.

Dacă unii se bazează pe strategii şi statistici loto pentru a-şi creşte şansele de câştig, alţii mizează doar pe propria intuiţie şi pe norocul nativ cu care au fost înzestraţi. Astfel, fie aleg numere întâmplătoare, după inspiraţia zilnică, ori aleg zile de naştere şi aniversări ale evenimentelor deosebite din propria viaţă.

Dacă ţi-am spune totuşi că şi zodia în care te-ai născut poate să îţi influenţeze şansele de a câştiga la loterie? Citeşte în continuare câteva caracteristici definitorii pentru fiecare zodie, pentru a afla cum îţi pot influenţa norocul astrele.

Începem cu berbecul, care este de obicei o persoană foarte norocoasa. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au şanse foarte mari de a câştiga la loto, însă nu vor fi impresionate sau copleşite de un câştig mare. Cu cât un berbec inveşteste mai mult, cu atât va câştiga şi mai mult. Pentru anul 2016, berbecul se poate ajuta şi de câteva numere care îi sunt mai norocoase: 2, 8, 12, 25 sau 31.

Cei din zodia taurului sunt, de obicei, persoane foarte raţionale. În fiecare clipă din viaţă îşi concentrează eforturile muncind din greu pentru a obţine bunăstarea şi nivelul de trai dorit. Asta nu înseamnă însă că norocul nu îi poate surâde unui nativ din taur, dacă îşi încearcă şansele la loto 6 din 49. Câteva numere norocoase pot fi: 6, 8, 13, 15, 27 şi 32.

Gemenii au la rândul lor noroc cu carul. Dacă unul din membrii unei familii se află în zodia gemenilor, atunci este cel mai predispus să câştige la loto. Din păcate, nu de fiecare dată gemenii ştiu să profite la maximum de oportunităţi. Cel mai probabil se poate întâmpla ca nativii din gemeni să piardă biletul câştigător al premiului cel mare, aşadar… atenţie! Numere norocoase pentru gemeni sunt 2, 4, 17, 21, 35 si 39.

Nativii din zodia racului nu sunt cei care se încred prea mult în jocurile de noroc. Chiar daca apare această reţinere, chiar dacă norocul de a câştiga la loto nu este cel mai important pentru raci, tot ar trebui să încerce să joace în acele zile în care se simt norocoşi. Numerele pe care pot să mizeze sunt 1, 9, 17, 31, 35 sau 41.

Pentru cei din zodia leului, astrele şi sansele par să surâdă în continuu. Avertismentul este însă unul real pentru lei, întrucât pot să exagereze uneori cu jocurile de noroc de orice formă. Nu e de mirare dacă un nativ din zodia leului ajunge milionar în euro peste noapte, cu atât mai mult cu cât încearcă la loterie numere precum 1, 6, 10, 17, 24 sau 31.

Urmează fecioara, o zodie ai cărei reprezentanţi nu se văd câştigând la loto. Majoritatea celor născuţi sub acest semn zodiacal consideră că jocurile de loto sunt cumva trucate sau măsluite, cred tot timpul că există un fel de conspiraţie la mijloc. Totuşi, cu o atitudine pozitivă şi cu o combinaţie de numere norocoase, acestea au şanse reale la un premiu mare la loterie. Cele mai norocoase numere pentru cei din zodia fecioarei în anul 2016 sunt 4, 5, 11, 15, 21 şi 30.

O persoană din zodia balanţei, înainte de a câştiga efectiv la loto, îşi face deja planuri despre cum ar investi şi cheltui banii. Persoane mai visatoare din fire, balanţele pot însă să exagereze de asemenea cu investiţiile în jocuri de loterie. Și pentru această zodie este nevoie de moderaţie. Numerele pe care se pot baza balanţele pentru şanse mai mari de câştig la loto sunt 2, 6, 11, 21, 26 şi 31.

Scorpionul este şi va fi atras de mister, şansa, de noroc neaşteptat şi despre cum ajunge acesta să nimerească anumite persoane. În majoritatea cazurilor, cei din zodia scorpionului investesc mult pentru a avea câştig şi profită de orice oportunitate apărută. În cazul în care încearcă jocuri de loto de tip 6 din 49, pot opta pentru numerele 3, 11, 22, 31, 33 şi 41.

Săgetătorii sunt de asemenea foarte norocoşi. Șansa le poate surâde fără să îşi dea seama, întrucât pot să descopere întâmplător ca un bilet pus la loto a ajuns să aducă premiul cel mare la categoria I. Orice numere par a fi norocoase pentru cei din această zodie, însă cele mai indicate pentru anul 2016 ar fi 4, 8, 11, 20, 27 şi 41.

Capricornul este un semn zodiacal caracterizat de o perseverenţă de neclintit. Din nou şi din nou, acesta va participa la jocuri de loto, poate chiar întreaga viaţă. Șansa de câştig nu are cum să ocolească un nativ din această zodie, în special dacă optează şi pentru numere precum 3, 13, 21, 31, 33 sau 41 pentru extragerile anului 2016.

Zodia vărsătorului este reprezentată de persoane foarte visătoare, dar şi cu şanse foarte mari de a câştiga la loterie. Norocul nu ocoleşte niciodată această zodie, iar şansele de îmbogăţire sunt destul de mari. Chiar peste noapte, o combinaţie de numere norocoase precum 3, 11, 22, 28, 31 şi 37 poate să aducă unui vărsător premiul cel mare la loto.

Cei din zodia peştilor nu au nevoie decât de încrederea că vor câştiga. În rest, şansele le sunt favorabile, indiferent de ce joc de noroc încearcă. Pe principiul „mai multe bilete, mai multe şanse de câştig”, peştii îşi pot creşte şansele şi dacă aleg în 2016 numere norocoase zodiei precum 3, 15, 32, 38, 42 sau 46.

După cum se poate observa, fiecare semn zodiacal influenţează norocul persoanei într-o oarecare măsură. Combinând norocul specific zodiei cu câteva strategii loto şi statistici ale numerelor extrase cel mai frecvent, oricine poate să aibă parte de o şansă suplimentară la visul de îmbogăţire peste noapte.(Text: Agerpres, Foto: kelaskubermain.blogspot.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.