Nepoata lui Trump îi cucereşte pe chinezi cu un videoclip

arabella-kushner

Micuţa Arabella Kushner, nepoata preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, a suscitat simpatia a numeroşi chinezi, cu un videoclip în care îşi demonstrează cunoştinţele de limbă mandarină, recitând o poezie din epoca de aur a dinastiei Tang, relatează EFE.

Imaginile fetiţei în vârstă de 5 ani, recitând acest poem, au devenit săptămâna aceasta unul din subiectele cele mai comentate pe reţelele de socializare, unde mii de useri chinezi şi-au manifestat surprinderea faţă de talentul nepoatei lui Trump.

„Este adorabilă, au scris mulţi chinezi pe Weibo, platforma similară Twitter, unde clipul micuţei Arabella Kushner îmbrăcată într-un tutu roşu şi o cămaşă stil ‘qipao’, portul tradiţional chinez, a fost văzut de sute de mii de persoane.

Această imagine şi multe altele au fost publicate de mama fetiţei, Ivanka Trump, la începutul anului însă de abia acum au devenit virale după ce bunicul Trump a câştigat alegerile prezidenţiale în SUA.

„China a devenit cea mai importantă economie a lumii”, sau „China este viitorul”, au fost câteva din mesajele postate pe reţelele de socializare, în timp ce mulţi utilizatori au asigurat că preşedinte ales al SUA demonstrează prin intermediul nepoatei sale că este conştient de acest lucru şi că „Trump este un vizionar”. (Text: Agerpres, Foto: captura video , Video: youtube.com)