Moroşanu şi Iftimoaie se luptă în două gale Superkombat

0
45

Ionut iftimoaieCea mai cunoscută promoţie din România, Superkombat, va pune în scenă două evenimente epice în decurs de numai o săptămână, primul pe 30 iulie, la Idu Tenis Arena din Mamaia, în care Cătălin Moroşanu va lupta din nou în ţară după mai bine de un an, iar al doilea, pe 6 august, atunci când Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în oraşul natal, Comăneşti, cu un super meci împotriva campionului mondial Jorge Loren, informează un comunicat.

„A fost o absenţă mai lungă a noastră de pe piaţa autohtonă cu evenimente majore, dar a venit momentul să oferim publicului ceea ce îşi doreşte. Vor fi două gale la cel mai înalt nivel, iar drept dovadă, deja sunt peste 100 de persoane din străinătate care şi-au achiziţionat bilete pentru gala de la Mamaia. La Comăneşti, gala va avea loc într-un amfiteatru natural, aşa cum am văzut la gale din Rusia, şi ne aşteptăm la aproximativ 30.000 de spectatori”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Cătălin Moroşanu s-a declarat încântat că va lupta din nou la malul mării, acolo unde anul trecut a reuşit un meci de senzaţie în faţa celui mai înalt luptător din lume, olandezul Colin George.

„Trebuie să recunosc că îmi prieşte atunci când lupt la Mamaia. Am avut parte de momente memorabile în ultimii ani şi mai mult, chiar aici mi-am început cariera de luptător profesionist. Aşa că sunt sigur deja că voi învinge”, a declarat luptătorul ieşean despre evenimentul care va avea loc pe 30 iulie la Idu Tenis Arena din Mamaia, acolo unde în trecut au avut loc confruntările din Fed Cup şi Cupa Davis. Adversarul său va fi anunţat în perioada imediat următoare.

După patru ani de pauză, Ionuţ Iftimoaie revine pe 6 august pentru un meci special, atunci când se va retrage oficial din carieră. Primul român care a luptat vreodată sub sigla K-1 în urmă cu mai bine de un deceniu îl va înfrunta pe nimeni altul decât campionul mondial Superkombat, Jorge Loren.

 „Am vrut să lupt cu cel mai bun. I-a învins pe fraţii Stoica, iar asta spune multe despre valoarea lui. E ultima provocare şi cea mai mare pentru mine, mai ales că lupt acasă şi voi fi susţinut de zeci de mii de oameni”, a spus Iftimoaie, care de-a lungul carierei s-a duelat cu nume precum Ray Sefo, Dzevad Poturak, Freddy Kemayo, Aleksandr Ustinov sau Petar Majstorovic.

Ambele evenimente se vor bucura de o expunere majoră şi în ceea ce priveşte televiziunea, urmând să fie transmise în direct de Sport.ro, Eurosport şi FightBox în peste 100 de ţări. Biletele pentru gala Superkombat de la Mamaia costă 50 de lei şi vor fi puse în vânzare începând de luni în reţeaua eventim.ro, magazinele Orange, Germanos, Vodafone şi Domo. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Ionut iftimoaie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.